Hvordan varme opp frosne Fuel Lines

Frosne drivstoffslanger hindre drivstoff fra å nå sylinderen der tennpluggene antennes dem, slå av motoren. Working drivstoffslanger er avgjørende for en motor i drift. Legge frostvæske vil ikke hjelpe med frosne drivstoff linjer, siden frostvæske er et forebyggende - ikke kurativ - løsning. Den beste måten å håndtere frosne drivstoff linjer er å varme dem opp. Instruksjoner
Heat i en garasje
en

Flytt bort snø eller rusk mellom bilen og en garasje.
2

Åpne garasjeporten. Sørg for at det er nok plass i garasjen for at bilen skal få plass innenfor.
3

Slå på varmen i garasjen.
4

Sett bilen i nøytral.
5

Skyv bilen inn i garasjen. Spør en venn eller familiemedlem til å bidra til å styre bilen inn i garasjen og bruke pausen når bilen er helt inne.
6

Lukk garasjeporten.
7

Prop åpne panseret for å lette varme rundt motoren, hvor den frosne drivstoff linjen kan være.
8

jevne mellomrom prøver å slå på bilen. Fortsett å gjøre det før det endelig slås på, indikerer hvilken at drivstoffslanger har tint.
Heat de Drivstoffledninger med en varmelampe
9

Sjekk brukermanualen av bilen for et diagram av drivstoffsystemet. Se etter drivstoff linjer. Hvis diagrammet ikke viser dem, se etter drivstoffpumpe, drivstoffilter, eller forgasser, som alle er forbundet med drivstoff linjer.
10

Prop panseret åpent.
11

Påfør varme til drivstoff linjer ved hjelp av en varmelampe. Sakte går over ulike deler av drivstoff linjer med varmelampe. Med jevne mellomrom snu bilen på å se om de drivstoffslanger har tint.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63709.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer