Slik feilsøker Light Bar i en 2005 Jeep Liberty Renegade

En lys bar på en Renegade er generelt en etter-markedet installasjon og underlagt kvaliteten på installasjonen. Lysene bør være av den fullstendig tette kategori. De ledningskontakter bør alle ha rumpe kontakter og varme krympe over kontaktene. Hele lengden av de ledninger skal være plassert i en metall-mantel. Du trenger
Volt og ohmmeter
Phillips skrutrekker Vis
Common skrutrekker
Flere Instruksjoner
en

Sjekk sikringen for en "åpen". Sjekk lysbryteren for strøm ved hjelp av voltmeter. Hvis lysbryter har strøm med tenningen på, vri med tenningen på, og sjekker.
2

Sjekk for strøm på den andre siden av lysbryteren når tenningen slås på. Hvis det er strøm i lysbryter i utgangspunktet, bør det være strøm i motsatt terminalen når tenningen er slått på. Hvis det ikke er strøm, er lysbryteren dårlig.
3

Sjekk lysene selv. Fjern linsen med Phillips skrutrekker og trekk ut lyspæren. Slå på lyset slår på og sjekke om makten i sentrum terminal på lyset socket. Hvis det ikke er strøm, er ledningene på feil mellom lysbryteren og lyset. Hvis det er makt, er bakken dårlig.
4

Sjekk den sorte ledningen for en grunn. Sett ohmmeter på ohm og trykk på én avledning til sentrum terminal på lyset kontakt og den andre til jord. Hvis det er kontinuitet, er kontakten dårlig. Hvis det ikke er kontinuitet, jordledningen tilkobling til rammen eller bakken må repareres ved å rense eller erstatte slutten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64113.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer