Slik bruker du en Compression Tester

Ved hjelp av en kompresjon tester vil hjelpe i diagnoser av en dårlig forseglet sylinder på en bensin-eller dieselmotor. Ved å gjennomføre denne grunnleggende testen, kan du fortelle om en motor har et alvorlig problem med mangel på kompresjon. Mangel på kompresjon i en motor kan bety et tap av makt, og motoren må kanskje bygges opp igjen. Det finnes to typer komprimering testere. Den ene er en gjenget skrue tester som skruer inn i tennplugg åpning. Den andre er en håndholdt tester som er gummi tippet. Denne typen kan kreve hjelp av en annen person til å dra motoren rundt deg som du må holde tester i tennplugg hullet under komprimering test. Hver tester vil gi nær de samme resultater, men den gjengede skrue er mye mer nøyaktig avlesning i sin. Du trenger
Spesifikasjoner av sylinder trykk Hylsnyckel Compression tester, gjenget skrue eller håndholdt
Vis flere instruksjoner
en

Skaff riktig spesifikasjon for sylinder press lesing. Dette presset lesing vil bli notert fra produksjon på motoren spesifikasjoner listen. Det kan være et område i trykket lesing som anbefaler av motoren produksjon.
2

Fjern tennpluggen fra sylinderen som du vil teste, ved hjelp av riktig størrelse pipenøkkel.

3

Trekk sentrum coil ledningen fra distributør cap på multi-sylindrede motorer. Dette vil holde motoren starter, men fortsatt tillate deg å "snu" motoren, og skaper et trykk i sylinderne. På en pull-start typen motor, for eksempel en gressklipper eller Tiller, vil fjerning av ensylindret tennpluggen være tilstrekkelig, som motoren ikke kan starte med tennpluggen frakoblet.
4

installere kompresjon tester inn i tennplugg hullet. Hvis testeren er gjenget skrue, vil hånden innstramming være tilstrekkelig, men sørg for å ha minst fire eller fem runder med diskusjoner i kontakt med tennplugg hull tråder. Den håndholdte typen trenger bare å bli skjøvet på plass med gummi spissen på testeren mot gjengene på tennplugg åpning.
5

Sveiv motoren med starteren eller trekke start ledningen og observere trykkmåleren på kompresjon tester. Utfør denne testen noen ganger for å få en nøyaktig avlesning.
6

Sammenlign dette lesning for den leverte informasjonen fra motoren produksjon og følg deres anbefalinger for reparasjon.
7

slippe ut trykket fra sylinderen ved å trykke på utløserventilen på siden av den kompresjon testeren. Noen motorer kan lage så høyt som £ 180 per kvadrattomme (PSI), og trykket skal slippes langsomt ut av måleren før fjerning sin.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63893.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer