Slik feilsøker en 1999 Chevy Malibu

The Malibu er en mellomstor bil produsert av Chevy divisjon i General Motors. Oppkalt etter Malibu, California, ble Malibu først introdusert i 1964 som øverste linjen sub-serie av den populære Chevy Chevelle. Malibu har gått gjennom syv generasjoner, blir hver gang revidert i stil. 1999 Chevy Malibu var, for det meste, en pålitelig bil. Det er få tilbakekallinger oppført for dette året av Malibu. Men hvis du har problemer med din Malibu, kan du prøve å løse problemene som er felles med Malibu i løpet av denne modellen i år. Instruksjoner
en

Sjekk for uforklarlig drivstofflekkasje. Hvis det ikke er noen åpenbar lekkasje i drivstoff linjer eller i gasstanken området, kan du ha en feil drivstoff trykkregulator. Noen Malibus var utstyrt med en Delphi drivstoff trykkregulator under regelmessig vedlikehold og servering etter 2007 med dette drivstoffet regulator. Regulatoren ble produsert uten O-ringen som forårsaket drivstofflekkasje. Kontakt Delphi på 877-411-8770 for å se om bilen din del er inkludert i tilbakekallingen.
2

Sjekk om din Malibu er utstyrt med Sabersport ettermarkedet frontlykter. Disse ettermarkedet frontlykter ikke svarer til Federal Motor Vehicle Safety Standard og kan resultere i redusert nighttime synlighet. Ring 1-909-598-7589 for å kontakte Sabersport direkte for tilbakekalling informasjon.
3

Sjekk for uforklarlig lekker kjølevæske. General Motors utstyrt standard GM plast inntak manifold på Malibu. Fordeleren er forventet å mislykkes mellom 60.000 og 100.000 miles. Du kan ta den til et GM forhandler for å ha denne delen skiftes ut under en fabrikk tilbakekalling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64090.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer