Slik feilsøker Air Conditioning i en Ford Taurus

Spar deg selv mye tid og penger på kostbare auto reparasjoner ved å lære å feilsøke problemer på egen hånd. Air condition problemer kan noen ganger være lett å fikse. Du trenger
Fuse
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

justere luft kontroller på dashbordet. Hvis de synes å fungere ordentlig, men har ingen effekt på luften i det hele tatt da en sikring må skiftes ut. I en Ford Taurus, er sikringsskap plassert i nærheten av bremsene under rattet. Lirk av panel og bytt sikring nummer 12 med en erstatning sikring.
2

Sjekk kontrollpanelet neste hvis air condition kontrollene ikke fungerer som de skal. De bør tilby riktig mengde motstand og klikker på plass i de riktige stedene.
3

Finn kontrollpanelet i en Ford Taurus ved å løsne instrument trim panel på forsiden av dash og finne kontrollpanelet direkte under den.
4

Slå air condition på full guffe. Lytt etter den medfølgende lyden av viftemotor. Hvis lyden ikke øker med økt luft eller det er ingen lyd i det hele tatt da viftemotor må byttes ut. Det kan finnes under trim panel av dashbordet på passasjersiden hvis bilen. Skru tre festeskruene og trekk viftemaskinen utenfor av mount sin.
5

Start motoren på bilen og la den gå mens du ser på kompressoren. Se etter tydelige tegn på funksjonsfeil. Trykk begge slangene festet til kompressoren. Jo større man bør være kul, og den mindre slangen bør være varm, men ikke smertelig varmt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63759.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer