Slik feilsøker en Cadillac DeVille

The Cadillac DeVille er en high-end luksus bil. Cadillac er kjent for sine store biler, høy kvalitet og luksuriøse interiør etterbehandling. Selv med alle disse forbedringer, den DeVille kan og ikke opplever problemer fra tid til annen. Heldigvis trenger du ikke å være en profesjonell mekaniker til å diagnostisere disse problemene. Alt du trenger er riktig kunnskap. Instruksjoner
en

Sjekk å se om det er hvit, svart eller blå røyk fra eksosrøret når DeVille kjører. Svart røyk tyder på at kjøretøyet er i gang for rik (får for mye bensin). Hvit røyk indikerer en blåst toppakning, og at, som et resultat, blir kjølevæske lekker inn i forbrenningskammeret og brenning. Den hvite røyken er faktisk damp. Venstre ukontrollert, kan det kjølevæske og vann trenger inn i forbrenningskammeret føre til at motoren HydroLock, noe som resulterer i kritisk motorhavari. Blå røyk betyr at du brenner olje i forbrenningskammeret. Dette kan være et resultat av blow-by til stempelringer. Oljen opp fra bunnpannen og gjør sin vei inn i motoren. Dette resulterer i lavere kompresjon. Alle disse spørsmålene må være betjent av en autorisert Cadillac forhandler eller kvalifisert mekaniker.
2

Sjekk for lukten av drivstoff. Hvis du lukter eller oppdager noen drivstoff sammenkomst i en dam under den Deville, kan du ha en sprukket drivstoff retur linje. Dette er vanlig på den nordlige halvkule som drivstoff linjer rust på grunn av år med salt og sand sprøyting av offentlige veier for å smelte isen i vinter. Har linjene erstattet.
3

Sjekk om din DeVille er overoppheting eller "kjører varmt." Dette er forårsaket av en svikt i vannpumpe eller en defekt eller mislykket belte. Har dette systemet kontrolleres og skiftes ut umiddelbart før noen skade på motoren resultater.
4

Sjekk for vibrasjoner under kjøring. Dette skyldes en slitt hjullager. Har dette erstattet. Unnlatelse av å gjøre dette kan føre til at DeVille sin drivaksel (på sviktende hjullager) mislykkes for tidlig.
5

Sjekk for overdreven pitching eller rulle ved kjøring i svinger. Dette skyldes en løs stabilisator bar. Det kan også være et resultat av slitte sjokk på DeVille.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64049.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer