Slik feilsøker Air Conditioning i en Toyota Highlander

Problemer med en air condition-systemet kan være tidkrevende og kostbart å fikse i et kjøretøy. Spare tid og penger ved å prøve å feilsøke problemer med air condition på egen hånd. Du trenger
skrutrekker
Sikring
Vis flere instruksjoner
en

Juster temperaturen kontroller for å sikre at de fungerer som de skal. De ringer bør ha den riktige mengde motstand. Hvis disse ikke fungerer som de skal, kan det være en sikring problem.
2

Finn sikringsboksen ved å åpne førersiden døren og løsne panelet nær rattet med en skrutrekker. Fjern sikringen og setter inn ett av lik spenning.
3

Start motoren og justere luft fra lav til høy og tilbake igjen. Lytt til viftemotor. Støyen skal øke når slått høyere og redusere når slått lavere. Den viftemotor vil være en svart sylinderform med en hvit plast bolle-lignende stykke på toppen. Trekk den elektriske kontakten.
4

Løft panseret av bilen med motoren av og først se etter visuelle ledetråder til hva problemet kan være. Se på kompressoren. Det er sylindrisk form, sitter direkte ved siden av motoren og har et belte. Pass på at beltet er intakt og det er ingen rust.
5

Start motoren på bilen og la den gå mens du ser på kompressoren. Se etter tydelige tegn på funksjonsfeil. Trykk begge slangene festet til kompressoren. Jo større man bør være kul, og den mindre slangen bør være varm, men ikke smertelig varmt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63748.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer