Slik feilsøker Air Conditioning i en Dodge Ram

Lær å diagnostisere vanlige problemer i bilen, og du kan spare mye penger på kostbare reparasjoner. Air condition problemer er ganske vanlig og kan være svært enkelt å fikse eller kan være store problemer. Du trenger
Tenger
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Start lastebil og justere luft fra lav til høy og tilbake igjen. Lytt til viftemotor. Støyen skal øke når slått høyere og redusere når slått lavere. Den viftemotor vil være en svart sylinderform med en hvit plast bolle-lignende stykke på toppen. Trekk den elektriske kontakten og fjern den.
2

Se på kompressoren foran motoren med beltet for å sørge for at det er stille. Finn kompressoren ved å gå til førersiden motorrommet.
3

Finn to slanger, en liten og en større, kommer fra brannmuren. Følg dem tilbake mot bilen, og du vil finne kompressoren.
4

Juster temperaturen kontroller for å sikre at de fungerer som de skal. De ringer bør ha den riktige mengde motstand. Hvis disse ikke fungerer som de skal, kan det være en sikring problem.
5

Finn sikringsboksen ved å åpne førersiden døren og løsne panelet nær rattet med en skrutrekker. Fjern sikringen med tang og erstatte med en sikring av samme wattstyrke for å unngå å skade det elektriske systemet.
6

Kontroller kuppelen lys og grafikk på skjermen fungerer som de skal. Hvis de ikke er, så kan det være et kontrollpanel problem. Komme til kontrollpanelet i en Dodge Ram ved å fjerne sentrum instrument bezel. Kontrollpanelet er rett under. Ta ut kablene og trekk den ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63749.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer