Hvordan sjekke støtdempere eller MacPherson i en Nissan Maxima

Hvis din Nissan Maxima holder spretter lenge etter at du treffer en bump, er det på tide å sjekke sjokk og struts. Den Macpherson spankulere montering brukes foran og bak, eller bare foran, inneholder en spiralfjær og demper støtdemper. Disse komponentene er avgjørende for din suspensjon system, og hvis du tror de seg ut, her er hvordan å sjekke sjokk og struts. Du trenger
Bil knekt
Aksel står
Stikknøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Road test din Nissan Maxima. Følg nøye med på hvor mange ganger bilen pitcher opp og ned når du treffer en hump i sakte fart. Hvis den spretter mer enn to eller tre ganger, kunne de sjokk og struts bli skadet. Hvis du oppdager noen problemer med styring og håndtering på grovt og ujevnt fortau, kan dette også være et tegn på at de sjokk og struts må byttes.
2

Test dine Nissans sjokk og struts. Low-tech sprett testmetode er overraskende bra for å sjekke tilstanden til din bæresystem. Bare ta et hjørne av kroppen, riste opp og ned kraftig for å få den i bevegelse, og så la gå av bilen og se hva som skjer.
3

Observer hvor mange ganger Maxima fortsetter å sprette opp og ned. Hvis det plasser opp igjen en eller to ganger før du går tilbake til sin opprinnelige posisjon, så sjokk og struts er greit. Hvis det holder å sprette etter det, er det på tide å ta en nærmere titt eller hodet til mekaniker.
4

Jack opp bilen ved hjelp Jekker og bukker for å støtte chassis og holde hjulene henger fritt. Ta av hjulet og finn deretter coil spring over navet. På toppen av spolen våren er spjeldet.
5

Inspiser spjeldet etter tegn på lekkasje olje, da dette er et rødt flagg som de sjokk og struts må byttes. Også se etter bulker, pitting, korrosjon, og løse bolter. Noen av disse faktorene tilsier en tur til butikken for å ha sjokk og struts sjekket. Hvis de trenger å byttes ut, er arbeidet best overlatt til en mekaniker som det krever litt dyktighet og spesielle verktøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63858.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer