Slik feilsøker motorkomponenter for en Ford Focus

The Ford Focus er en populær familie bil som selges over hele verden som sin forgjenger til Ford Escort. Eiere som den kompakte størrelsen og nye modeller er sporty biler og kraftigere. Holde bilen kjører som ny ved feilsøking motordeler for en Ford Focus. Instruksjoner
en

Sjekk dine sylindere når motoren ikke er akselererende riktig. Gjør en kompresjon test på sylinderen for å se om O-ringene begynner å gå. Du må kanskje endre en sylinder eller en O-ring.
2

Ta en titt inne i motoren og se på ventilene. Se om de er slitt og trenger å slipes. Sjekk for slitasje i tilfelle du trenger å erstatte den eller regrind ventilene. Slitte ventiler påvirke ytelse og drivstofføkonomi.
3

Se på dine kamaksler for å se om de er slitt eller hvis de ikke får nok olje. Slitte kamaksler kan skade motoren eller føre til at bilen stopper å kjøre skikkelig.
4

Inspiser vannpumpe hvis motoren er overopphetet. Se om termostaten fungerer som den skal, fordi det må kanskje skiftes ut hvis motoren blir overopphetet eller hvis motoren ikke varme opp skikkelig i kaldt vær.
5

Undersøk stemplene for å se om de er sprukket hvis motoren griper eller lager mye støy. O-ringene kan være slitt eller komprimering kan være løs hvilke effekter drivstofføkonomi og ytelse.
6

Kontroller bilens timingen er riktig hvis Ford Focus kjører grovt eller hvis du har dårlig drivstofføkonomi . Registerreim kan sklei og eller ventilen tid kan være ute av klask, noe som kan føre til at bilen har lekket ut.
7

Se om din oljetrykk lyser som indikerer din oljepumpe kan ikke jobbe. Sjekk også oljepumpe hvis bilen griper opp eller blir overopphetet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63839.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer