Slik feilsøker det elektriske systemet i en Mazda 6

En nyere inntreden i familien sedan markedet er Mazda 6. Mens det er ikke en Camry eller en Accord, har denne Mazda gjort det ganske bra siden det kom på markedet i 2003. Selv om det gir en anstendig tur, er det elektriske anlegget ikke en av dens høye poeng. Instruksjoner
en

Nyt den vakre lysshow som du får når Mazda 6 ikke starter. Hvis de blinkende lysene og spinning nåler av det elektriske anlegget vises, er batteriet ditt mest sannsynlig død. De fleste Mazda-batterier varer ca 3 til 5 år, men ekstreme værforhold kan forkorte batteriets levetid.
2

Sjekk dine sikringer hvis radioen plutselig går ut, selv om skjermen fortsatt fungerer. Sjansene er du har blåst en sikring. Kontroll sikringsskapet for elektriske system problemene er ofte det første trinnet i feilsøkingen.
3

Prøv en annen nøkkel fob hvis din Mazda 6 elektriske vinduer handle ut på egen hånd, spesielt hvis de går ned etter at du slår av bilen og prøve å låse dørene og sette alarmsystemet. Hvis systemet ikke fungerer med den andre nøkkelen fob, spør din forhandler om omprogrammering nøkkelen fob. Hvis vinduene ikke virker riktig med enten nøkkel fob, prøv den opprinnelige innstillingen instruksjonene i neste trinn.
4

Gjenopprett strøm vinduer til fabrikkinnstillingene hvis de ikke fungerer etter å ha erstattet din herre vindusbryter eller batteri. Med motoren i gang, trykker på power-vinduet bryter ned til vinduet er nede. Trekk vinduet slår opp for ett klikk, og trekk bryteren i 2 sekunder eller mer etter at vinduet stenger til du hører et klikk eller et pip.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63840.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer