Hvordan diagnostisere Automobile Problemer

Driving en bil daglige forårsaker slitasje på delene. Din bil vil ha problemer under eierskap, men diagnostisere bil problemer er en enkel oppgave. Oftest diagnostisere bil problemer er en prosess med eliminering. Bruker riktige metoder for å diagnostisere et problem vil spare deg for både tid og ressurser. Instruksjoner
en

forsøk på å lokalisere bilen problem. Legg merke til rare lyder, lukter eller måter bilen opererer mens du kjører den. Ta hensyn til noe som er uvanlig eller problemer som nylig dukket opp.
2

Se etter enkle løsninger på problemet. Kontroller oljenivået hvis bilen kjører svak. Sjekk overføring væske hvis girene er skiftende hardt. Sjekk vannivået i batteriet hvis lysene begynner å dimme. Hvis vindusviskerne er støyende, sjekk for å se at de ikke er løse eller vindusviskerne ikke er slitt ned. Hvis bremsene er myke, sjekk bremsevæske. Trekk dekket av hvert hjul og visuelt inspisere bremseklossene for å sjekke for skader eller slitasje.
3

Sjekk dekkene for riktig lufttrykk. Underinflated eller overinflated dekk kan føre til at bilen til å trekke til den ene siden. Dette kan også føre til justering problemer og slitasje på hjullagrene og bremser. Hvis dekkene er i god form, går du til neste trinn.
4

Sett bilen i fri mens du holder i rattet og foten på bremsen. Beveg rattet i begge retninger til du føler press mot deg mens du flytter den. Hjulet skal bare ha ca 2 inches av lek i begge retninger før trykket er oppstått. Hvis hjulet beveger seg uten motstand, kan dette bety et problem med justering i tillegg.
5

Drive bilen normalt for en dag for å se om problemet vedvarer eller avkastning. Sjekk for lekkasjer under bilen hvis dette skjer. Se etter hull i eksosrøret eller løs ledninger. Fikse eventuelle lekkasjer du finner, eller erstatte alle løse ledninger. Skadet rør eller koblinger kan også enkelt byttes ut. Hvis ingen av de ovennevnte trinnene hjelpe diagnostisere bilen problemet, går du videre til neste trinn.
6

Finn informasjon om kjøretøyet. Dette bør normalt være på et klistremerke på innsiden av driver's-sidedøren nær dørlåsen. Du vil trenge året, merke og modell av bilen for å finne nøyaktige spesifikasjoner for diagnose og reparasjon.
7

Finn riktig repair manual for bilen din ved hjelp av merke, modell og år som referanse. Verkstedhåndbøker kan bli funnet på nettet, og vanligvis koster $ 25 til $ 29. De tre største leverandører av reparasjonshåndbøker er Chilton, Haynes og HP Books. Referanser til der nettsteder er listet nedenfor.
8

Se gjennom manualen for ditt spesifikke problem. Informasjonen i disse håndbøkene er informativ nok til å diagnostisere de vanligste problemene. Du vil også finne en verktøy og deler liste. Manualene vil også fortelle deg når et problem kan trenge en kvalifisert mekaniker. Når du har diagnostisert problemet, se gjennom informasjonen på å fikse problemet og avgjøre om du er i stand til og villig til å utføre reparasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63949.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer