Toyota Feilsøking: Ingen baklykter

Feilsøking en Toyota som ikke har noen som jobber baklys krever en grunnleggende kunnskap om elektriske automotive ledningsnett og kan vanligvis gjøres ved prøving og feiling i løpet av minutter. Disse trinnene vil feilsøke 95 prosent av problemene. Verktøyene som kreves for å løse problemet kan finnes i de fleste grunnleggende verktøykasser. De delene som du trenger å kjøpe for å fikse problemet vil være veldig billig og er lett tilgjengelig hos din lokale auto deler butikken. Feilsøking og retting av problemet selv vil spare deg for tid og penger. Du trenger
Phillips skrutrekker
Fuse remover
to Toyota baklys pærer
Toyota sikring
Vis flere instruksjoner
Fjern baklys Lens

1. Fjerne objektivet

Honk hornet for å sørge for at det er strøm på batteriet. Hvis hornet ikke virker, bytte eller lade batteriet så sjekk baklykter. Hvis de fortsatt ikke fungerer så skru av Phillips skruer som fester halen lys objektivet til bilen og fjerne baklys objektivet. Gjenta prosessen på den andre baklys.
2 Ta halen lyspære

Trå halen lyspære og slå mot klokken. Våren under pære vil føre til at lyspæren for å løsne fra kontakten i din hånd. Gjenta prosessen på den andre baklys.
3

Skift pærene ved å sette pære i kontakten og vri til venstre mens du presser. Du vil føle pæren i lås. Bytt ut linsene på begge baklyktene ved å feste objektivet til bil og fast skru til skruene tilbake i hullene.
4 Finn det Fuse

Trå på bremsepedalen. Hvis baklyktene ikke fungerer, finn sikringen kontrollpanelet ved å referere til sin plassering i brukerhåndboken. Finn sikring merket "baklys" og bruke sikringen fjerning verktøy for å trekke ut sikringen av sikringen blokken.
5

Erstatt den gamle sikringen med en ny sikring av riktig rating (se eierens manualen) ved å skyve sikringen med fingrene inn i hullene at den gamle sikringen kom ut av. Trå på bremsepedalen og lysene skal fungere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63738.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer