Slik feilsøker Air Conditioning i en Pontiac Grand Prix

Unngå en tur til mekaniker ved å prøve å feilsøke problemer selv i din Pontiac Grand Prix. Air condition problemer er ganske vanlig, men kan ofte være ganske enkelt å diagnostisere og selv fastsette. Du trenger
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

starte bilen og slå på klimaanlegget. La motoren gå noen minutter slik at luften kan avkjøles. Kontroller at du har de riktige knappene valgt. Det enkle trinn kan avdekke roten av problemet.
2

Se om problemet er så enkelt som en sikring er gått. Det er trolig en blåst sikring hvis temperaturen kontroller på dashbordet ser ut til å fungere riktig, men har ingen effekt på lufta. Finn sikringsboksen i en Pontiac Grand Prix inne i hanskerommet. Finn en liten hylle på høyre side av hanskerommet og åpne den. Sikringen kontrollere AC vil være på plass 28.
3

Sjekk kontrollpanelet dersom klima-kontroller på dashbordet ikke føles riktig. Kople først den svarte negative kabelen og vente i to minutter for å deaktivere kollisjonsputen. Fjern hele instrument innredningspanelet, som strekker seg langs hele lengden av dashbordet. Finn kontrollpanelet bak radioen. Fjern skruene som holder den på plass. Trekk den elektriske kontakten og trekk kontrollpanelet ut.
4

Juster luft nivåer med kontrollene som bilen kjører. Lytt etter den vanlige blåser støy. Hvis du ikke kan høre det, eller det øker ikke når luften blir slått til høy, så problemet er sannsynligvis den viftemotor. Først koble fra og ta ut instrumentpanelet. Viftemotoren funnet på passasjersiden bak en annen trim panel. Skru å fjerne det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63824.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer