Slik feilsøker Air Conditioning i en Pontiac Bonneville

Ta en sjanse til å prøve å feilsøke problemer med air condition i din Pontiac Bonneville før du gjør en kostbar og tidkrevende tur til forhandleren eller en mekaniker. Noen ganger problemer med air condition i en bil kan være en enkel løsning, selv for de av oss som ikke vet noe om biler. Du trenger
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

starte bilen og slå på klimaanlegget. La motoren gå noen minutter slik at luften kan avkjøles. Kontroller at du har de riktige knappene valgt. Det enkle trinn kan avdekke roten av problemet.
2

Juster klima kontroller. Hvis de synes å fungere fint, men har effekt på lufta, så problemet er sannsynligvis en enkel blåst sikring. Hvis kontrollene ikke fungerer som de skal, så problemet er sannsynligvis med kontrollpanelet. Hvis du ikke kan høre lyden som følger slå luften fra lav til høy, så problemet er sannsynlig med viftemotor.
3

Endre en sikring lett å fikse problemet. Interiøret sikringsboksen i en Pontiac Bonneville er under baksetet på førersiden. Fjern den gamle sikringen med sikringen remover funnet inne i sikringen panel. Klimaanlegget relé sikringen er på plass nummer 32.
4

Kom til kontroll modul i en Pontiac Bonneville ved først å tappe kjølevæsken. Fjern fordamperen slangen mutter, fjern fordamperen slangen fra fordamperen, og ta bort de tetningsskiver fra fordamperen slangen, ta ut varmeapparat slangene fra varmeapparatet kjernen.
5

Plug varmeren kjernen og fordamperen åpninger for å hindre lekkasje inn i bilen når du fjerner HVAC modulen. Knip av slangene for å unngå lekkasje. Fjern instrumentpanelet forsamlingen. Fjern defroster duct festeskruene. Fjern defroster duct mutteren, den defroster duct, og luften distributør duct. Deretter kobler viften kontroll modul kontakten og den elektriske kontakten. Løsne mutrene og til slutt kontroll modul.
6

Ta til høyre lyd isolator i kupeen for å komme til viftemotoren. Koble fra den elektriske kontakten fra viftemotor og vifte ventilasjonsrør fra modulen. Fjern viftemotor skruene og trekk den ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63825.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer