Slik feilsøker en Misfire i en Ford Focus

En Ford Focus ZTEC motoren bruker en distributør-mindre tenning med to separate sløyfer på ventildekselet. Hver av disse spoler avfyrer to sylindre. Dette kalles den bortkastede gnist-system, i hvilket spolen vil fyre to plugger på samme tid - en vil være på kompresjons eller arbeidstakt, mens den andre er på eksos slag. Tenningen timing er bestemt av datamaskinen. Veivakselen sensoren indikerer posisjonen til øvre dødpunkt på nummer en sylinder til datamaskinen, som i sin tur justerer timing kurve. Du trenger
Spark plug socket
Ratchet
Spray flaske med vann
Phillips skrutrekker
Sett med ¼-tommers stasjon støpsel
¼-tommers stasjon skralle
Volt og Ohm meter
par isolerte håndtak tang
Vis flere instruksjoner
en

Fjern toppdekselet på ventilen dekselet skjuler spolene. Ta ut og sjekk ut tennpluggene, og bytt om nødvendig. Start motoren og se om miss er eliminert. Dersom savner er der fortsatt, kunne et problem også finnes i ledninger eller spiral eller drivstoff injektor, som alle vil må tas opp som diagnose utvikler seg. En drivstoff injektor vil føre til samme type en glipp hvis det stikker.
2

Mist tennplugg ledninger, og se etter tegn på overslag til topplokket. Dette vil indikere en dårlig ledning. Hvis dette er synlig, deretter erstatte tennplugg ledninger.
3

Slå av motoren og løsne ledningene på spolen ved å gi dem en ny vri og trekke dem ut av spolen. La dem på spoler - du bare ønsker å løsne dem litt for å gjøre det neste trinnet enklere
4

Start motoren.. Ved hjelp av en tang med isolerte håndtak, trekke en plugg ledningen ut av spolen på en gang og se etter en merkbar nedgang i turtall. Sylinderen som ikke har noen dråpe eller merkbar nedgang i RPM er den forårsaker miss. Også når ledningen er fjernet, se for en god gnist på spolen til ledningen når ledningen holdes i nærheten av spolen. Dette kan tyde på en dårlig spiral hvis pluggen ledningen sjekker ut fine.
5

Sjekk den mistenkte tråd med Ohm meter, og test for kontinuitet gjennom ledningen. Hvis det er kontinuitet, er miss fortsatt til stede, og det er ingen gnist til ledningen når den er fjernet fra spolen, bytte coil.
6

Kontroller drivstoff sprøytebrukere. Dersom pluggene og ledninger er god, og det er en gnist på spolen til ledningen testen, og deretter kontrollere injektorene er neste trinn. Hvis dette er greit, så en kompresjon test bør gjøres for å finne en intern problem med motoren. Start motoren, og fjerne de elektriske kontaktene til drivstoff sprøytebrukere en av gangen og lytt etter en betydelig motorturtall slipp. Hvis en sylinder er funnet å gjøre noen forskjell eller svært lite i forhold til de andre, bytt injektoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63926.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer