Slik feilsøker Chevy Fuel Injector Problemer

rent drivstoff sprøytebrukere er et must hvis du ønsker å ha god drivstofføkonomi. Brennstoffet injektor i en Chevy er ansvarlig for struping drivstoffet som kommer inn i innsugningsmanifolden, og derved også motoren. Hvis injektorer er skitne eller lekker, vil du legge merke til redusert ytelse, økt drivstofforbruk, og motoren din kan ikke kjøre i det hele tatt i ekstreme tilfeller. Hvis du har problemer, må du vite hvordan du feilsøker Chevy drivstoff injektor problemer. Du trenger
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

Slå av Chevy på. Motoren gå på tomgang.
2

Trekk den elektriske kontakten på hver injektor på drivstoff rail (plassert i fronten av motoren) en om gangen. Gjøre oppmerksom på tomgang. Deretter kobler den elektriske kontakten. Gjør dette for hver injektor, og hvis du legger merke til at fallet i tomgang er omtrent den samme for hver injektor, da de fungerer som de skal. Hvis tomgangsturtallet ikke synker når du trekker ut en av dysene, så det injektor kan være feil.
3

Kontroller spenningen på kontakten. Sett voltmeter til Volt. Med motoren fremdeles er i gang, trekker hver injektor en om gangen. Legg merke til de elektriske kontaktene på injektoren og kontakten. Plasser mønje på en av koblingen (ikke injektoren) kontakter og den sorte ledningen på den andre kontakt. Hvis du får en lesning på mellom 1 og 2 volt, da kontakten fungerer fint.
4

Sjekk hver injektor motstand gjennom den elektriske kontakten med et voltmeter. Slå av motoren. Still inn voltmeter til Ohms (Ω) innstilling. Denne tester motstanden over kontakten. Trekk kontakten ut injektorene en av gangen og legg den røde ledningen på en av de elektriske kontaktene på injektoren selv. Plasser den sorte ledningen på den andre kontakten. Hvis alle injektorer viser samme eller lignende motstand, så injektorene fungerer som de skal og den mistenkte injektoren i trinn en kan faktisk ha et defekt elektrisk ledning /tilkobling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64023.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer