Slik feilsøker det elektriske systemet i en Geo Tracker

The Geo Tracker var en søt liten SUV med en 9-årig løp som endte i 1997. Du vil fortsatt finne en og annen Tracker breezing nedover veien, skjønt. The Tracker eieren har den ekstra utfordringen med å finne deler til en utgått modell, og ikke minst finne noen som kan arbeide på Tracker elektriske system når problemer oppstår. Du trenger
Amp-meter
Vis flere instruksjoner
en

Følg kilden når lysene kommer på dashbordet. Sjekk først for sikringer som må skiftes, og kontroller deretter at ledninger og kontakter er i god stand, og hvor de skal være.
2

Riktig en check engine lys ved å rense inntak manifold til EGR røret. Se etter eventuelle hull som ikke skal være der.
3

Tilbakestill Geo tjeneste påminnelse lyset som kommer på hver 50.000 miles ved å fjerne høyttaleren til venstre for rattet. Du vil finne en bryter bak på høyttaleren for å snu.
4

Erstatt en problematisk blinklys /frontlys bryter med en kombinasjon signal light/wiper/4way knappen bytter funnet i auto deler butikker. Noen driftige eiere har også funnet en del i auto berging meter. Du må fjerne rattet og dekselet for å komme til bryteren.
5

Se etter andre potensielle elektriske problemer før du bytter starter eller batteri for å starte problemer. Finn ut om dynamoen lader batteriet. Hvis ikke, sjekk alle tilkoblinger og fjerne korrosjon. Du kan også prøve å finne en stor amp uavgjort med et amperemeter. Noen enheten kan ta all batteristrømmen.
6

Se etter en kortslutning i strømledningen for coilen hvis tennspolen meter sikring gjentatte ganger blåser når du starter Geo Tracker. Dersom ledningen ikke er problemet, kan du prøve å bytte ut coilen.
7

Få koder for elektriske problemer på en 1995 Geo Tracker ved hjelp av en jumper wire på den lille pluggen i nærheten av batteriet. Fjern den fremre dash høyttaler for å snu en bryter. Slå på tenningen og se etter koder til Flash hvor check engine lyset er.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63831.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer