Slik feilsøker det elektriske systemet i en Hyundai Santa Fe

Consumer Reports gir den lille SUV, Hyundai Santa Fe, en av sine dyrebare anbefalinger. Siden i Santa Fes først begynte å komme ut i 2001, takknemlighet for dem har fortsatt å vokse. For det meste, har elektriske problemer vært minimal, med unntak av passasjersiden kollisjonsputen i 2007 og 2008 modeller. Instruksjoner
en

Kontakt Hyundai direkte hvis du har en kollisjonspute lys på i Santa Fe. Det synes å indikere at passasjeren kollisjonsputen ikke anerkjenne en passende størrelse person i setet. Setet sensoren ser ut til å være defekt og virker bare en del av tiden. Dessverre kan du ikke planlegge bilulykker rundt dette. Nok klager har blitt registrert om dette problemet som en tilbakekalling eller under garanti feilrettingen skal bli tilgjengelig.
2

Sjekk relaterte sikringer, releer eller moduler dersom du opplever problemer med drivstoffpumpen eller bensinmåler. Disse bør være de første tingene sjekket, fordi det tar mindre tid og penger for en enkel elektrisk reparasjon enn for en mer kompleks del utskifting.
3

Undersøke inni dashbordet lyser og frontlykter som svinger. Sjekk alle sikringer og releer, og deretter teste batteriets ladenivå. Dette er et sikkerhetsproblem og kan være spesielt farlig om natten.
4

Få en OBD sjekk for sære elektriske problemer som hornet går av. Hvis du ikke har en defekt del, kan det være en programmeringsfeil. Din Hyundai-forhandler skal kunne omprogrammere datamaskinen modul for deg.
5

Test sensorer når check engine lyset kommer på i Santa Fe. Det kan være oksygen sensorer, mass air flow sensor eller lufttemperatur sensor. Noen ganger inntak og eksos manifolder utvikle sprekker som krever fikse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63832.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer