Hvordan sjekke for Fuel Delivery i en Nissan Altima

Nissan Altima kompakte bilen debuterte i 1993. I 2002 flyttet bilens design til et mellomstort, firedørs sedan. En to-dørs coupé varianten ble utgitt i 2008 og som en hybrid, med hybrid teknologi utviklet av Toyota i 2007. Undersøke drivstoff levering system i en Nissan Altima dersom motoren ikke vil starte, hvis det begynner å gå tregt eller boder ute i trafikken. Instruksjoner
en

avlaste trykket i Nissan Altima modellens drivstoffsystemet. Kople drivstoffpumpen sikring. Start motoren og la den gå til den boder. Vri tenningen til av-posisjon og koble den negative batterikabelen.
2

Koble drivstoff trykksensor vakuum slangen. Sjekk for drivstoff i linjen. Hvis det er drivstoff til stede i linjen, er drivstoff levering problemet sannsynligvis på grunn av en defekt drivstoffpumpe trykkregulator. Hvis det ikke er drivstoff i linjen, fest sugeslangen og fortsette med drivstoff levering diagnostiske.
3

Twist off drivstofftrykket test port cap og bruke en "T"-kontakt til sett på en trykkmåler til drivstoff trykkventil. Åpne den manuelle ventilen på måleren og la drivstoffet renne gjennom den tilkoblede rør i en godkjent beholder. Koble den negative batterikabelen og starte motoren.
4

Sjekk trykkmåleren. Det er behov for å registrere ca 34 psi. Trykket som er for høy indikerer en feil trykkregulator. Lavtrykk indikerer en tett dieselfilter eller en ødelagt bensinpumpe som må skiftes.
5

Kutt motor, avlaste trykket i systemet igjen og fjerne den negative batterikabelen.
6

Fjern filteret og bensinpumpen combo montering. Koble fra den elektriske kontakten til pumpen er plassert under baksetet. Kople ut drivstoff linjer som går til pumpen. Løsne låseringen og montering for bensinmåler. Koble bensinmåler fra sin tube og kontakten. Løft pumpen rett opp av tanken ved å trykke de to låsetappene sammen for å frigjøre holder braketten.
7

Undersøk filter for tresko og erstatte den med en ny hvis det er nødvendig. Hvis det ikke er noen tresko, er drivstoff levering problemet sannsynligvis forårsaket av en defekt drivstoffpumpe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63785.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer