Slik feilsøker Air Conditioning i en Honda Prelude

Air condition problemer er altfor vanlig i mange biler, spesielt i eldre modeller. Potensielt spare deg mye penger ved å unngå en tur til en mekaniker til å ha dette problemet sjekket ut. Ta noen enkle trinn for å prøve og feilsøke problemer med air condition i Honda forspill. Du trenger
skrutrekker
lommelykt
Vis flere instruksjoner
en

starte motoren på bilen og la motoren varme opp for en liten stund.
2

Kontroller kjølevæske nivå. Løft panseret av bilen. Kjølevæske reservoaret er en hvit plast jug vanligvis funnet helt foran på bilen.
3

Løft av lokket og lys med lommelykt inn i reservoaret. Ser på siden og se at kjølevæskenivået ligger mellom den lave linjen og hele linjen.
4

Få inn i interiøret sikringsboksen for å se etter en blåst sikring. Interiøret sikringsboksen i en Honda Prelude er funnet ved å åpne førerdøren, og løsne panelet til venstre side av rattstammen. Sikringen som styrer klimaanlegget er på plass nummer ni.
5

Juster luftreguleringen fra lav til høy og lytte for viftemotor. Hvis det ikke kjører i det hele tatt eller ikke fungerer ved bestemte hastigheter deretter til viftemotoren må byttes.
6

Se på kontrollpanelet hvis luftkontroller på dashbordet fungerer ikke i det hele tatt . Fjern instrumentpanelet rundt kontrollene og radio og CD-spiller. Koble luftblanding kontrollkabel fra varmeapparatet. Skru ut de fire skruene rundt varmeapparat styringen trekk den ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63790.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer