Slik feilsøker Air Conditioning i en Mazda 6

Unngå en tur til mekaniker ved å prøve å feilsøke problemer selv i din Mazda 6. Mens air condition problemer er vanlig, de er ofte ganske enkle å diagnostisere og selv fastsette. Ta noen enkle trinn for å prøve og finne årsaken til de problemer med air condition på egen hånd. Instruksjoner
en

Start bilen og slå på klimaanlegget. La motoren gå noen minutter slik at luften kan avkjøles. Kontroller at du har de riktige knappene valgt. Det enkle trinn kan avdekke roten av problemet.
2

Juster klima kontroller. Hvis de synes å fungere fint, men har effekt på lufta så problemet er sannsynligvis en enkel blåst sikring. Hvis kontrollene ikke fungerer riktig så problemet er sannsynligvis med kontrollpanelet. Hvis du ikke kan høre lyden som følger slå luften fra lav til høy så problemet er sannsynlig med viftemotor.
3

Kom i sikringsboksen i en Mazda 6 fra innsiden av bilen. Åpne passasjersiden døren og lirke av trim panel på høyre sidekant. Bruk tabellen på innsiden av dekselet til sikringsboksen for å finne riktig sikring. Trekk ut sikringen og erstatte den med en sikring av samme strømstyrke.
4

Koble den negative batterikabelen før de kommer til kontrollpanelet. Fjern det sentrale panel-enhet. Skru ut fire skruer, en i hvert hjørne og trekk ut klimakontroll enheten.
5

Fjern viftemotor hvis det ikke virker riktig. Etter å ha koblet den negative batterikabelen, drenere kjølevæske i en beholder for gjenbruk. Åpne hanskerommet døren og fjern klipsene å trekke hanskerommet ut. Finn blåseren motor bak hanskerommet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63789.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer