Hvordan Tune en Holley 650 forgasser

Holley forgassere er svært populær for sin enkle justeringsmuligheter og mangel på bevegelige deler. De inneholder to float boller - en for primærvalg og én for secondaries. Float boller har observasjon hull for utvendig justering av drivstoff nivå. Det er to utskiftbare dyser på hver side og en vakuum-operert drivventilen lokalisert i primærsiden. På en 650cfm forgasser som dette, er det to tomgangsblanding skruer - en på hver side av forgasseren, og en inaktiv justering på sammenhengen. Gasspedalen pumpe er også justerbar og utskiftbare med forskjellige størrelser for å imøtekomme ulike cams. De vakuum-opererte secondaries er justerbare med ulike styrke fjærer. Du trenger
Sett med ¼-tommers stasjon støpsel
¼-tommers Drive skralle
Flat skrutrekker
Phillips skrutrekker
5/8-inch Wrench
Turteller
Vis flere instruksjoner
en

Fjern luften renere. Tråkke på gasspedalen litt. Observer choken på forgasseren. Choken skal være stengt etter tråkke på gasspedalen på en kald motor.
2

Start kjøretøyet og gå tilbake til å observere driften av choke og rask tomgang cam. Motoren rpm bør være rundt 1500 rpm. Choken bør begynne å åpne innen to minutter som motoren varmes opp. Med et trykk på gasspedalen eller på gassen kobling av forgasseren, bør rpm slippe til tomgang.
3 p Hvis choken ikke klarer å lukke helt eller åpne hele veien , bruker skrutrekker til å løsne skruene på den svarte choke våren bolig og slå huset å justere etter behov.
4

Slå av motoren og fjern de store pluggene på passasjersiden av forgasseren . Hvis brensel er i nivå med bunnen av hullet, er det riktige. Hvis nivået er annet enn det normale, kan justering foretas ved toppen av hver flottørskål. Det er en vanlig lås skruen på toppen av en 5/8-inch mutteren.
5

Løsne skruen med en vanlig skrutrekker og skru til mutteren med en 5/8-inch skiftenøkkel til ønsket nivå er oppnådd. Lås mutteren ned med skruen. Hvis drivstoffet nivået var for høyt, skrus med klokken, og omvendt for for lavt. Hvis drivstoffet nivået er for høyt, senke drivstoff nivå, installere synet plugg, start motoren og slå den av og sjekker nivået. Ikke forsøk å sette nivået med motoren i gang fordi drivstofftrykket vil spray drivstoff fra mutteren.
6

Hook opp turteller og start motoren. Juster blanding skruen på førersiden først. Vri skruen mot høyre til motoren rpm begynner å slippe. Vri skruen mot venstre til den høyeste turtall er oppnådd og rpm holder seg stabil, og slå den til høyre en kvart omdreining. Gjenta prosessen på motsatt side, og deretter gjenta prosessen på begge sider en gang til.
7

Juster akselerator pumpen til å starte operasjonen når gassen link har flyttet en kvart tomme. Gjør dette ved å justere mutteren på undersiden av våren som berører pumpen håndtaket på førersiden foran forgasseren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64118.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer