Slik utfører du en Compression Test på motor i en Ford F-Series

Ford F-150 inneholder enten en V6 eller en V8-motor, mens F-250 og F-350 lastebiler har valget av en V8 eller V10 motor. For 2008 årsmodell, Ford introduserte også F-450 lastebil, som inneholder en V8-motor. Når motoren i en av disse kraftige lastebiler kjører dårlig, miste makt eller brennende olje, er en komprimering test en enkel måte å finne ut av problemet. Du trenger
Compression tester
Motor olje
Vis flere instruksjoner
en

varme opp motoren i Ford lastebil helt før du utfører kompresjon test. Kjører testen på en kald motor produserer unøyaktige resultater. Vær sikker på at motoren i bilen er i god form siden det må spinne motoren flere ganger i løpet av testen.
2

Deaktiver tenningssystemet å unngå muligheten for elektrisk støt under komprimering teste og fjerne alle de tennplugger fra motoren. Dersom kjøretøyet inneholder en V6-motor, vil det være bare seks tennplugger, men dersom den inneholder en større V8 eller V10 motor, vil det være enten åtte eller ti tennplugger. Inspisere tennpluggene for skade siden dette er et tegn på problemer innenfor denne sylinderen.
3

Sett kompresjon tester inn i en av tennplugg hullene og skru starteren. Dette roterer motoren og bygger kompresjon i sylinderen. Noter kompresjon nummer og gjenta prosedyren for hver av de gjenværende sylindre. Det vil være en rekord på seks, åtte eller ti tall når du er ferdig, avhengig av motorstørrelse.
4

Sammenlign komprimering tallene til den anbefalte komprimering for en Ford F-serie lastebil for å se hvis de faller innenfor 15 PSI i dette nummeret. For en F-150 med en V6-motor, er kompresjon 9,2:1, og for en med en 5.4L V8 motor, er forholdet 9.8:1. For både F-250 og F-350 lastebiler med en 6.0l V8-motor, er forholdet 18.0:1, men hvis lastebilen inneholder en V10-motor, forholdet for 2007 og 2008 modeller av disse lastebilene er 9.2:1 og 9.0: en for 2004 gjennom 2006-modeller. Komprimering prosenter varierer for alle andre V8-motorer i disse modellene etter år og liter.
5

Vurdere resultatene ved å sammenligne komprimering tallene til hverandre også. De bør være like, og faller innenfor 10 PSI fra hverandre. Omteste eventuelle sylindere med en lav avlesning etter tilsetting av en liten mengde av motorens olje til sylinderen. Hvis antallet øker, inneholder sylinderen slitte vegger eller stempelringer, men hvis det forblir den samme, er det slitte ventiler eller ventilseter i stedet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63777.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer