Tegn på en dårlig Transmission på en bil på 40 MPH

En bilens girkasse er avgjørende for at bilen skal fungere skikkelig. Sendinger er viktige fordi de kontrollerer motorens turtall for å sikre at motoren ikke overexerting seg selv mens akselererende. En sunn overføring er nødvendig for å holde en motor yter optimalt, og når en overføring begynner å svikte, er det umiddelbare effekter på bilen. Hvis du kjører 40 miles per time, og tror overføringen kan gå dårlig, se etter disse flere symptomer. Sparker

En dårlig overføring ofte vil sparke voldsomt når jeg prøver å skifte gir. Som bilen nærmer seg 40 km /h, vil turtallet øke i motoren. Når skifter girkassen, motorstøy vanligvis vil stille ned, og turtallet vil synke. I det øyeblikket, kan en dårlig overføring føre til at bilen rykker til, og som kan være ledsaget av et høyt "slamming" støy. Dette vanligvis vil skje på samme hastighet med konsistens som overføring fortsetter å ruste.
Tap av Speed ​​

Overføringen noen ganger kan hindre bilen fra å opprettholde riktig hastighet. Hvis bilen kjører 40 km /h og hastigheten plutselig faller mens motoren fortsetter å rev, er overføring sannsynligvis skylden, særlig hvis presser gasspedalen har noen effekt, og bilen fortsetter å avta. Dette kan være et kronisk problem, eller det kan bare vare i noen få sekunder før overføringen fungerer ordentlig igjen. Hvis det skjer en gang, er det sannsynlig å skje igjen, og bilen skal leveres til service før overføringen er skadet ytterligere ved slitasje.
Manglende evne til å akselerere
p Hvis bilen er i bevegelse ved 40 km /h, men er ikke i stand til å akselerere videre, må overføringen sannsynligvis service eller utskifting. Dette problemet kan utvikle seg til enhver hastighet, avhengig av hvilket utstyr av overføringen går dårlig. Motoren vil fortsette å ruse som bilen forsøker å akselerere over den hastighet, men bilen vil ikke være i stand til å skifte til utstyr for videre fart. Fortsetter forsøk på å akselerere kan resultere i alvorlig skade på motoren. Bilen sannsynlig ville fortsatt kjøre fint ved lavere hastigheter, men det bør tas til en mekaniker umiddelbart.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63707.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer