Slik feilsøker en Ford Ranger

The Ranger er en pickup lastebil produsert av Ford Motor Company. Selv om det er en robust pickup, er det ikke immune mot problemer. Heldigvis trenger du ikke å være et geni når det kommer til kjøretøy for å diagnostisere vanlige problemer med din Ford Ranger. Alt du trenger er den rette kunnskapen og en generell forståelse av hvordan Ranger arbeider for å feilsøke de fleste problemer. Instruksjoner
en

Hør etter angiveri lyden kommer fra motorrommet når du dreier på rattet til venstre eller høyre mens Ranger kjører. Dette er den beryktede servostyring pumpe problem, og mange Ford lastebil eiere har opplevd det samme problemet. Problemet varierer fra lastebil til lastebil, og noen mennesker legger merke til forkortet levetid på 40.000 miles, andre på 100.000. Har denne komponenten skiftes ut av en kvalifisert mekaniker.
2

Sjekk om tilbakemelding i rattet når du trykker på bremsene. Dette er forårsaket av overdreven mengde vekt over forhjulene. Siden bremsene foran gjør det meste av arbeidet, og Ranger har en ganske stor motor, er det mye vekt (og treghet) når du prøver å slutte. Over tid kan rotorene deformere, forårsaker dem til å "riste". Dette i sin tur vil føre til feedback (vibrasjon) i rattet ved bremsing. Løse dette problemet ved å ha rotorene slått eller erstattes helt.
3

Sjekk for uberegnelig styringen under bremsing. Dette kan tyde på at hjullagrene blir slitt.
4

Sjekk for cupped dekk. Velving er en prosess hvor den indre del av dekket er slitt ned, mens de ytre kanter av dekket ikke er (eller ikke slitt så mye som i midten). Dette fenomenet kan være forårsaket av over-inflasjon av dekket, men det kan også være forårsaket av slitte kuleledd og dårlig justering av kjøretøyet.
5

Se etter rød væskeansamling i pytter henhold Ranger ditt . Dette indikerer at et segl på overføring din lekker og at du mister girolje. Har dette repareres umiddelbart før du gjør permanent skade på tannhjul og syncronizers inne i sendingen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64052.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer