Slik feilsøker en Spark Plug Wire

Automotive tenningsledningene har vanligvis en solid kobber kjerne omgitt av flere lag med isolasjon, og er designet for å håndtere titusenvis av volt. De overføre elektrisk energi fra coilen til tennpluggene, hvor det antenner drivstoff i forbrenningskammeret. Over tid kan disse ledningene ruste eller bli skadet, må skiftes ut. Du trenger
Circuit tester
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk ledningene for deler eller eksponert metall. Tenningsledningene kan gni på og slitasje bevegelige motordeler. Den eksponerte metall interiør av ledningen kan bakken ut, forårsaker dem til å "bue", eller expend sin elektriske energi før de når pluggen. Ledninger kan også svekkes av alder, og den ytre belegg kan splitte.
2

Test ledningene med en krets tester. Dersom ledningen er gammel, kan den kobber innsiden har blitt separert fra bøying i ulike vinkler. Dette kan føre til at elektrisitet til å ikke gjøre det til pluggen, bryte kretsen. Plasser den ene ende av ledningen til testeren, og den andre enden til et underlag eller motstand, som en lyspære. Hvis pæren lyser, er ledningen mest sannsynlig bra.
3

Sjekk metal kontaktene for skade eller mangel på sammenheng. Kontaktene kan bæres eller løsnet fra pluggen, slik at pluggen til bli tent. Eventuelle hull i kontakten kan bli større over tid, som buen produseres faktisk kan smelte metallet og øke dette gapet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64053.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer