Grunner til at en Power Window vil ikke fungere

Strøm bilvinduene, mens en praktisk standard på mange moderne biler, kan innpode panikk i en bil eieren når de ikke klarer å fungere ordentlig. Selv om strøm vinduer er relativt enkle mekanismer, er det tre hovedpunkter for svikt som kan føre til vinduet for å stanse driften. Den defekte komponenten kan bli diagnostisert, og selv reparert, med bare minimal ulempe. Sikring

Kanskje den enkleste makt vinduet feil å diagnostisere og reparere, er sikringen den lille koblingen mellom makt vinduet og bilens viktigste elektriske kretser. Hvis det er en makt problem innenfor kraften vinduet krets, vil sikringen ryke, stoppe flyten av strøm til de elektriske vinduene og forhindre potensiell skade. Dersom sikringen går, vil all makt vinduer i bilen (samt eventuelle andre elektriske enheter som deler sikring) slutter å fungere helt. Hvis en blåst sikring er mistenkt, kan sikringen fjernes fra bilens sikringsboks under dashbordet eller hette, og erstattet med en ny sikring fra en automotive supply butikken.
Elektriske problemer

p Hvis en eller flere elektriske vindusheiser i bilen mislykkes fullstendig, og sikringen er ikke blåst, kan det være en mer komplisert elektrisk problem. Elektriske problemer kan være så enkelt som en defekt bryter eller så komplisert som en ødelagt ledning begravd dypt i bilens interiør, men de kan vanligvis bli diagnostisert med en enkel 12-volt (12V) voltmeter. Bil reparasjon eksperter anbefaler at du starter på sikringsskapet og sjekke spenningen på ledningene på ulike steder mellom sikringsskapet og makt vindu, selv om denne prosessen kan være kjedelig, og er ofte delegert til kvalifiserte verksteder.


Regulator

Den klart vanligste makt vindu mekanismen, er regulatoren også en svært vanlig feilkilde i feil vinduer. Denne enheten - som kan operere på et stativ, sektor eller kabel stasjonen prinsipp --- er en enkel komponent som flytter vinduet plattformen, stopper den på toppen og bunnen av sitt utvalg av bevegelse. Hvis regulatoren svikter, det må være fysisk adkomst og erstattes. Selv om komponentene er relativt billig, kan arbeidsmarkedet og tid involvert i å fjerne og installere døren panel utgjøre en heftig reparasjon regningen på lokale verksteder.
Pakninger

I de fleste moderne biler, elektriske vindusheiser omgitt av biter av gummi som hindrer vær elementene kommer inn i bildøra eller i bilens interiør. Som kjøretøy alder, kan disse pakningene i stykker eller bli myk, slik at vinduet for å holde seg på vei opp eller ned. Mens en stikker vinduet kan virke som en liten ulempe, kan den ekstra belastningen på vinduets motor forårsake motor, regulator og elektriske problemer hvis venstre ukontrollert. Hvis et vindu går opp eller ned unormalt sakte, eller om det holder seg på steder der den skal bevege seg jevnt, kan det være på tide å bytte en pakning før dyrere reparasjoner bli nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64085.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer