Slik feilsøker vanntemperaturen i en Chrysler Sebring

Vanntemperaturen i Chrysler Sebring er viktig for regulering av kjølesystemet. Hvis vannet temperatur blir for høy, kjølesystemet simpelthen ikke fungerer, vil motoren bli startet for varmt og kan overopphetes forårsake en katastrofal svikt i motoren. De essensielle komponenter i kjølesystemet er vannpumpen, kjøling kanaler, radiator og vifte montering og, selvfølgelig, kjølevæske og vann blanding. Instruksjoner
en

Åpne panseret på Sebring og åpne radiatorlokket som er plassert på toppen av radiator. Trykk ned på toppen og slå den mot klokken for å fjerne den.
2

Se på fargen på kjølevæsken. Det bør være grønt. Hvis det er brunt, eller fargen på peanøttsmør, må du ha kjølesystemet overhalt fordi det er rust i systemet.
3

Start Sebring motor.

4

Vent 10 til 15 minutter for Sebring å varme opp til normal driftstemperatur. Normal driftstemperatur er nådd når nålen på Sebring er vann temperaturmåleren på dashbordet sitter mellom øvre og nedre merker på måleren. Ideelt sett bør nålen sitte rett under midten merket på måleren.

Sjekk for grønn væske drypper under din Sebring på høyre side av bilen i nærheten av motoren. Dette kan indikere en svikt i vannpumpe og væsken lekker ut av Sebring vann-pumpe gråte hull. Dette vil også føre til at Sebring overopphetes fordi kjølevæske og vann ikke sirkulerer skikkelig, noe som vil heve temperaturen på vannet. Pumpen må byttes.
P Hvis vanntemperaturen stiger inn i den røde skraverte området på vanntemperaturmåler, og det er ingen kjølevæske lekker fra systemet, har din radiator service.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63679.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer