Hvordan tilbakestille datamaskinen på en Chevy Malibu

Finne DLC (diagnostisk lenke kontakt) i Chevy Malibu kan være vanskeligere enn å faktisk rydde DTC (diagnostiske problemer koden) til datamaskinen som er utløst "check engine" eller "service motor snart "lys på dashbordet. Noen OBD II (om bord diagnostikk) kjøretøy datert fra 1996 og nyere vil ha DLCs. Kodeleserne og kode viskelær er mer populært nå og rimeligere enn noensinne å lese, spore og slette kodene eller "nullstille" maskinen i alle kjøretøy. Du trenger:
OBD II kode leser /viskelær
Penn og papir
Vis flere Instruksjoner
Hvordan tilbakestille datamaskinen på en Chevy Malibu
1

Sett nøkkelen i tenningen til "Key on /Engine off" posisjon.
2

Finn diagnostisk koblingen kontakten i deg Chevy Malibu. Det vil være under førersiden dashbordet på venstre side av rattstammen.
3

Sett pluggen til OBD II kode leser /viskelær inn i DLC. Det er trapes i form og vil bare plugge inn riktig i én posisjon.
4

Bla pilene til "Read-koder" alternativet på OBD II kodeleseren når du blir bedt.

5

Les og skriv kodene ned på et stykke papir. Noen koder kan være hva er laget som "harde koder", som betyr at reparasjoner eller flere diagnostikk vil være nødvendig for å løse problemet. Noen "myke" koder kan klare men kan komme tilbake etter at IM-skjermer i datasystemet har kjørt gjennom visse tidsbestemte sykluser. Lagre kodene på papir for fremtidig referanse.
6

Velg "Clear koder" alternativet på OBD II kode leser /viskelær.
7

Start Chevy Malibu til sørge for at kodene gjorde klart. Hvis de ikke gjorde det, eller de kommer tilbake på en gang, er det mest sannsynlig på grunn av en vanskelig kode som vil trenge umiddelbar reparasjon for å bli utbedret. Hvis de holder ut for en dag eller noen dager, men kommer tilbake på, gjenta prosedyren for å se om den samme koden er tripping datamaskinen. I så fall vil at reparasjonen må undersøkes eller utført for å bli utbedret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63942.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer