Hvordan fortelle om en motor Block er sprukket

Det kan være vanskelig å diagnostisere en sprukket blokk på en bilmotor. Mange forskjellige ting kan være galt, men alle disse tingene kan bety noe annet er galt. Hvis du kjenner igjen et par av symptomer, er det en god sjanse din motorblokk er sprukket. Hvis ingen av dem er kjent, er det sannsynligvis ikke. Instruksjoner
en

Sjekk om motoren din lekker olje og /eller kjølevæske. Dette fører til at motoren går varm, og hvis det ikke er løst, kan det føre til at det å fryse opp.
2

Sjekk din olje og frostvæske for forurensning. Hvis olje eller frostvæske ser annerledes på noen måte, har den testet av en lab for å fastslå om forurensning har oppstått.
3

Look for datamaskinen koder blinkende på dashbordet. Dette er ofte ledsaget av redusert ytelse eller en endring i måten bilen håndterer mens du kjører.
4

Sjekk væskenivået i radiatoren din. Hvis bilen plutselig mister mye av kjølevæske eller nivået er svært lav, kan dette tyde på en sprukket blokk.
5

Look for mye røyk som kommer ut av eksosrøret.
6

Kontroller radiatorens kjølevæske blanding av frostvæske og vann for å fastslå om det har frosset.
7

Sjekk om motoren er overopphetet alvorlig. Overoppheting kan forårsakes av en annen motor problem, men effekten av overoppheting kan være en sprukket blokk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63909.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer