Hvor å Test en Relay Switch

Uansett hvor du finner enheter eller kjøretøyer som drives av elektrisitet, vil du finne et relé bryteren. Brukes som en ekstra sikkerhet for å forhindre elektriske overbelastning, disse bryterne åpnes og lukkes når gitt et elektronisk signal. Det er litt som en trafikk signal for elektrisitet til å sørge for at strømmen er sendt til riktig sted. Men hvordan vet du om din relébryter fungerer? Ved å bruke en testing meter, vil du være i stand til å kontrollere om din switch fungerer effektivt, eller om det må skiftes ut. Ting du trenger, Elektrisk testing meter (2) Fused genser ledninger ca 2 meter lang
Vis flere Instruksjoner
Hvordan teste en relébryter
en

Finn bryteren som du ønsker å teste. Slå tenningen på, uten å starte motoren, og bruker testen for å verifisere at bryteren i spørsmålet mottar strøm.
2

Trekk bryter stafett fra elektriske ledningsnettet og lokalisere makt og kontroll terminalene på bryteren. Koble større ledninger fra testmåleren til spenningsklemmene og mindre ledninger til styre-klemmene. Se i bilens brukerhåndbok for informasjon om stafett terminaler.
3

Sjekk kontinuiteten i kraft relé terminaler med test meter. Hvis terminalene tester positivt, må du erstatte relébryter.
4

Sjekk styreklemmenes ved å kjøre en smeltet jumper wire fra en kontroll terminal til den positive terminalen på bilbatteriet. Ved å koble andre jumper wire til den gjenværende kontroll terminal, bør du hører en klikkelyd i stafetten bryteren. Hvis ingen klikking blir hørt, må relébryter byttes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63908.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer