Hvordan diagnostisere Vanlige Motor Noises

Du hører det ut av det blå, som ticky-klebrig, clicky-clacky, rat-a-tat-tat lyd under panseret. Skulle du trekke bilen over og ringe etter hjelp, eller er det trygt å holde kjører? Ørene har answer.Knowing mer om vanlige motoren lyder og hvordan å beskrive dem kan hjelpe deg å finne et problem. Det kan også hjelpe deg med å forklare dine bekymringer til din automotive tekniker. Her er noen lyder, som beskrevet av eksperter fra bilen omsorg kommune, og en titt på hva som kan være årsaken til dem: Instruksjoner
Hører du hva jeg hører
en

Du hører og? føle et sterkt, matt rotasjons knock, spesielt når motoren trekker. Den knock oppstår regelmessig på annenhver rotasjon. Dette kan være forårsaket av en løs hovedlager.
2

Du hører en uregelmessig klikkelyd. Fast motoren gå på tomgang, og deretter slå av tenningen. Hvis du hører og føler et dunk, kan du ha en løs fly hjulet.
3

Du hører en tinny knock som er mest merkbar ved retardasjon, men kan også bli hørt med tomgangskjøring. Motoren din kan ha løs stang lagrene.
4

Du hører en klikkelyd med en dobbel knock som er høyest ved tomgangskjøring. Årsaker kan inkludere en løs stempelet pin eller utilstrekkelig olje. Klikke lyder kan også skyldes for mye avstand mellom klørne i en ventil, eller en hydraulisk tappet fungerer ikke riktig. Ved å klikke eller trykke lyder kan også indikere en feil hydrauliske løfteren.
5

Du hører en tikkende lyd. Dette kan indikere et problem med bensinpumpen. Å diagnostisere, fjerner drivstoff pumpen og sette en plate over hullet. Kjør motoren med drivstoff som er igjen i forgasseren. Hvis støyen stopper, var det sannsynlig forårsaket av drivstoffpumpen.
6

Du hører en ping eller skravling, for det meste under akselerasjon eller når motoren er under belastning. Dette kan tyde på en tennplugg problem
7

Du hører en skarp rap på tomgang eller høyere hastigheter. Dette kan tyde på overdreven veivaksel slark. Lyden skal forsvinne når clutchen er koblet fra.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63773.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer