Slik utfører du en Compression Test på motor i en Dodge Caravan

The Dodge Caravan, omdøpt til Grand Caravan for 2008 årsmodell, kom med enten en firesylindret eller en V6-motor under panseret i tidligere modell år. Når minivan går dårlig, kan en enkel kompresjon test du vet hva som er galt uten å rive fra hverandre motoren. Noen vanlige problemer diagnostisert ved å utføre en kompresjon test er slitt ventiler, stempler og ringer. Du trenger
Compression tester
Motor olje
Vis flere instruksjoner
en

Slå på motoren i Dodge Caravan og la minivan å varme opp. Dersom du foretar kompresjon test på kald motor, vil resultatene ikke være nøyaktig. Slå av motoren når den er varm og deaktivere tenningssystemet å unngå elektrisk støt under komprimering test.
2

Fjern alle tennpluggene. Hvis Dodge Caravan inneholder en fire-sylindret motor, vil det være bare fire tennplugger. Hvis det har en V6-motor, vil det være seks tennplugger å fjerne. Sjekk tennpluggene for skader og olje siden de er tegn på skade i sylinderen.
3

Plasser kompresjon tester inn i en av tennplugg hullene og skru starteren. Dette vil rotere motoren og bygge kompresjon i den sylinder. Skriv ned komprimering nummer. Gjør det samme for hvert av tennpluggenes hullene slik at det er et komprimering nummer for hver av sylinderne.
4

Sammenlign kompresjonselementer tall for å se om de faller innenfor 10 PSI fra hverandre. Sammenligne hvert nummer til den anbefalte kompresjon også. For en Dodge Caravan med en 3.3L V6 motor, bør komprimering antall falle innenfor 15 PSI på 9.3:1. Hvis minivan har en 3.8L V6 motor, er kompresjon 9.6:1. For en 2.4L firesylindret motor, er forholdet 9.4:1, og en 2.5L fire-sylindrede motoren har et forhold på 9.5:1.
5

Legg en liten mengde motorolje til noen sylindre som har en lav lesing og utføre kompresjon test igjen. Hvis komprimering antallet øker, må du reparere sylinderveggene eller stempelringer. Hvis nummeret forblir det samme, ventilene eller ventilseter er problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63774.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer