Slik feilsøker Air Conditioning i en Kia Spectra

Noen ganger problemer med air condition i bilen kan være en enkel løsning, selv for de av oss som vet nesten ingenting om biler. Før du foretar et kostbart og tidkrevende tur til en mekaniker, prøv å feilsøke problemet selv. Du trenger
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

starte bilen og slå på klimaanlegget. La motoren gå noen minutter slik at luften kan avkjøles. Kontroller at du har de riktige knappene valgt. Det enkle trinn kan avdekke roten av problemet.
2

Se om problemet er så enkelt som en sikring er gått. Dersom temperatur kontroller på dashbordet ser ut til å fungere riktig, men har ingen effekt på lufta, så dette er trolig problemet. Finn interiøret sikringsboksen i en Kia Spectra på førersiden. Det ligger nær gulvet. Fjern spark styret å få til det.
3

Sjekk kontrollpanelet neste i din Kia Spectra. Hvis air condition kontrollene ikke fungerer i det hele tatt, deretter kontrollpanelet er sannsynlig å klandre. Fjern trim plate som omgir sentrum instrumentpanelet. Løsne de elektriske kontaktene og fjern kontrollpanelet.
4

Lytt til viftemotor mens motoren er i gang. Lyden bør øke når lufttrykket er skrudd til høy. Fjern viftemotor ved først å trekke ut negative batteriforbindelse.
5

Finn blåseren motor i din Kia Spectra rett foran hanskerommet. Du bør være i stand til å komme til viftemotoren uten å fjerne hanskerommet. Skru ut de fire skruene som holder motoren på plass og trekk den nedover.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63792.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer