Hvordan sjekke en Stabilizer Bar på en Dodge lastebil

De stabilisator barer på Dodge lastebiler er designet for å minimere roll oppstått i svinger og å bidra til å holde hjulene godt plantet på fortauet. Minimere rullen reduserer også overstyring i bilen. Størrelsen eller diameteren av en stabilisator bestemmer mengden motstand til å rulle, men også bevirker overstyring og understeer av kjøretøyet. Forsiktighet må utvises hvis erstatter en eksisterende stabilisator med en stabilisator av ulike dimensjoner, som det vil påvirke håndteringen av kjøretøyet. En stabilisator er formet som et kvadrat-off C. Det er festet til rammen mellom dekkene og forbundet ved endene til den fremre nedre kontrollarmen eller til bakakselen med bruk av stabilisator koblinger. Det er kronglete handling av stabilisator som holder bilen ruller. Du trenger
Jack står
Vis flere instruksjoner
en

Løft og støtte bilen på bukker. Inspisere den fremre stabilisator ved å sjekke de to foringer og klemmer som holder stabilisator til rammen. Foringene er plassert i midten av stabilisatoren på rammen nærmest radiatoren.
2

Inspiser stabilisator lenker fester stabilisator til nedre kontroll arm. Stabilisatoren har et hull i hver ende. Lenkene er lang, 8 - til 10-tommers bolter som går gjennom hullet i stabilisator. De har to bøssinger med to foringer ved den nedre styrearm adskilt av en metallhylse over bolten. Det er en mutter på undersiden av boltene som ligger under den nedre kontroll arm.
3

Kontroller at koblingene er fortsatt på plass med foringer og i god stand. Hvis gummibøssingene er løs, tørr-råtnet eller slitt til det punktet at lys kan sees mellom foringer og stabilisator, bør de skiftes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63982.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer