Slik feilsøker en Auto Air Compressor

Når du feilsøker en auto luftkompressor, er det greit å huske at det er mange komponenter i air condition-systemet som kan påvirke ytelsen til kompressoren. Den ladetilstand, viftebladene er clutchen mekanisme, tørketrommel, åpningens tube, kondensator, fordamper, den høye eller lave siden bryteren, vil mengden av olje i systemet, vil mengden av fuktighet i systemet, eller den elektriske side av systemet. Instruksjoner
en

Start kjøretøyet og slå luften på. Hvis det er en skraping, tinny høres bare når kompressoren er slått på som går bort så snart den er slått av og kompressoren er fortsatt god, må clutchen byttes ut. Clutchen kan skiftes ut uten at den A /C-systemet hvis den er tilgjengelig. Bare fjerne beltet og la kompressoren er montert på motoren.
2

Kontroller clutch drift hvis den ikke kommer på. Påfør strøm direkte til ledningen på den øvre, fremre del av kompressoren. Hvis den kommer på, så er det et elektrisk problem som skal spores. Hvis det ikke kommer på, må du bytte clutch.
3

Lytt etter et ganske høyt knocking støy som kompressoren opererer. Det støyen forsvinner når luften er slått av, er kompressoren i ferd med å Self Destruct internt og bør byttes ut så snart som mulig. Ikke bruke luft til kompressoren er erstattet som skovlene inne i kompressoren kommer fra hverandre, og jo mer det er å kjøre mer materiale vil det frigjøre inn i systemet, forårsaker en blokkering. Dette kan bli veldig dyrt hvis alle deler må skiftes ut i air condition-systemet.
4

Hook opp målere til A /C-systemet og slå luften på. Hvis kompressoren ikke kommer på, sjekke trykket på måleinstrumentene. Den blå eller lave siden bør være rundt 75-80 pounds for å kunne drive den lave siden bryteren for å sparke på kompressoren. Hvis trykket er under 75. pounds systemet må lades for å få bryteren til å aktivere, slik at kompressoren til å arbeide. Den lave siden er montert slik at hvis trykket (som i en lekkasje) faller, slår den av kompressoren, hindrer skade på den. Hvis trykket er korrekt og innenfor rekkevidde da en elektrisk problem er til stede.
5

Sjekk den lave siden bryteren for kraft med luften på. Hvis det er strøm, hoppe kontakten og se om kompressoren kommer på. Hvis den gjør det, er bryteren dårlig. Hvis det ikke er strøm, sjekk sikring for air condition i sikringsskapet relé boksen under panseret. Sjekk releene ved å trekke dem ut og sjekke terminalene for strøm på to terminaler. Hvis det er strøm i bare én terminal, problemet er inne i hytta. Hvis det har effekt på to steder, er releet dårlig.
6

Sjekk målere hvis luften kommer på og ikke kult. De riktige målinger vil variere litt med utetemperaturen, men bør være nær 25-40 pounds på den lave eller blå side og 210-250 på den røde eller høy side. Hvis begge sider er lave og kompressoren fungerer, må systemet belastes. Hvis den høye siden er lavt og den lave siden er høy, er kompressoren uanvendelig. Hvis den høye siden er høye og den lave siden er tilnærmet normalt, er det enten en blokkering i ekspansjonsventil eller åpning tube, en radiator viften ikke fungerer eller en koblet opp kondensatoren.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63935.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer