Symptomer på Car Transmission Failure

En bil overføring er en viktig mekanisk komponent i bil drift. Sammen med motoren, tillater overføring en bil for å bevege - både forover og bakover - ved forskjellige hastigheter. Her er en liste over noen av de mer vanlige tegn og symptomer på bilen overføring svikt. Transmission glidning

Et klassisk tegn på en sviktende bil overføring er overføring utstyr glidning. Når en bil er akselerert, spesielt fra et stopp, vil en normal overføring tillate lett og jevn akselerasjon og overføringen utstyr funksjon. En overføring som glipper ut av utstyret vil hindre akselerasjon og øke motorturtallet, som er tegn på at overføringen begynner å svikte.
Transmission Bølgende

En overføring som overspenning , eller sniker, mens en bil kjører er et tegn på at kommunikasjonen ikke fungerte. Ved jevn kjøring hastigheter, når en overføring i et sett utstyr, bør det ikke være noe skiftende eller jerky overføring bevegelser. En defekt overføring vil ofte føre til en bil til kirurg eller krenging som det engasjerer og deretter kobles med motoren drivverket.
Nei Gir Action
p Hvis en overføring unnlater å engasjere seg i noen gear - fra "Park" til "Drive" eller "Park" til "Reverse" - det er svært sannsynlig at det er noen store overføring skader og /eller dysfunksjon som må tas opp
Transmission Lekkasjer

En overføring som lekker store mengder overføring væske, både under operasjon og /eller når den ikke er i bruk, er et vanlig tegn på overføring svikt. En overføring har mange sel og pakninger som kan knekke, brekke eller degradere, som alle kan føre til overføring væsketap og katastrofale overføring svikt.
Burned /Murky Transmission Fluid
< p> Transmission væske er viktig for driften og funksjonaliteten til en bil overføring. Overføring væske holder alle de indre deler av overføringen smurt, og reduserer friksjon og varme. Girolje som er brent eller skummel i utseende, eller en som har små metallspon i det, betyr at en overføring er på vei mot katastrofe og ganske muligens total overføring fiasko.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63936.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer