Hvordan diagnostisere en Slipping Transmission for reparasjon

Sendinger overføre kraften fra motoren til drivhjulene. Mens noen biler bruker en girkasse og en egen differensial, andre biler bruker en transaksel, som huser girkasse og differensial. De begge oppnå det samme, skjønt. Over tid kan en overføring slites ned. Denne er normalt på grunn av stadige friksjon av de innvendige tannhjul forårsaket av utilstrekkelig smøring. Å sørge for at problemet er en slipping overføring, må du vite hvordan diagnostisere problemer med overføringen. Du trenger
Shop fille
Vis flere instruksjoner
en

åpne panseret og trekk ut overføring peilepinnen. Se på fargen på oljen. Hvis det brunt eller lukter brent, deretter overføring olje har brutt ned til et punkt hvor det ikke lenger smøre de indre tannhjulene i overføringen effektivt. Dette kan føre til at overføring å skli.
2

Tørk av enden av peilepinnen med fille og sette den tilbake i filler hullet hvis girolje ser ordentlig ut. Fjern peilepinnen igjen, og kontroller at væskenivået er mellom de øvre og nedre merkene på enden av peilepinnen. Hvis ikke, kan dette føre til at overføring til slip som det ikke er nok smøreolje i casing for smidig giring.
3

start bilens motor og forsøke å flytte bilen inn gear. Hvis du kan få opp sendingen i "drive" eller "første" gir, forsøk å kjøre bilen rundt kvartalet. Det kan være lurt å engasjere fare lys og kjøre sakte. Hvis bilen bucks eller du hører motoren rev opp før overføring til slutt griper og flytter bilen fremover, er overføring slipping. Hvis motoren omdreininger opp, men aldri fanger, kan du ha enten en slitt eller skadet clutch, momentomformer eller skadet overføring. Du må ha bilen reparert av en profesjonell overføring butikk da spesielt verktøy, kunnskap og erfaring er nødvendig å arbeide på sendingene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64153.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer