Hvordan sjekke Trouble Codes på en Ford Contour

Mest alle Ford Contours produsert 1996-2001 er om bord diagnostiske II klar (OBD II). Dette betyr at du kan koble en strekkodeleser eller skanning verktøyet inn i diagnostisk lenke kontakten (DLC) og lese den diagnostiske problemer koden (DTC) som har utløst feilen indikatorlampe (MIL), også kjent som "check engine lys." Mange av kodelesere er rimelig, og du selv kan diagnostisere problemet ved å plugge en inn din Ford Contour og sammenligne antall og kort beskrivelse til diagrammet som følger med strekkodeleser eller sjekke en liste på nettet. Du trenger
Portable kode leser
OBD II DTC diagram
Penn og papir
Vis flere instruksjoner
en

Finn DLC på Ford Contour . Plasseringen kan variere noe avhengig av året, men de fleste alltid vil være under førersiden dashbordet i nærheten av rattet. Det er trapes formet og du kan referere til pluggen på enden av koden leseren siden det har å plugge inn i den.
2

Plug koden leseren inn i DLC og vri tenningsnøkkelen til "key-on/engine-off" posisjon. Dette er to klikk med klokken slik at alle drevne alternativene kan betjenes uten at motoren går.
3

Følg menyen på skjermen koden leseren. Batteriet på Contour vil starte opp koden leseren gang plugget i. Du slipper å skru på en knapp. Det kan være noen få alternativer på menyen på skjermen avhengig av hva slags du bruker, men de fleste vil ha en "enter"-knappen og en rulle opp og ned knapp (er).
4

Scroll pil ned til markøren på skjermen av koden leseren viser "leser koder." Trykk på enter. Etter at kommandoen er sendt, (det kan ta noen sekunder) kan det vise koden (e) eller fortelle deg hvor mange som ble funnet eller ventende. Følg instruksjonene på skjermen i koden leseren og velg Enter-knappen for å lese alle feilkoder inkludert ventende koder.
5

Skriv kodene ned på et stykke papir og se på tabellen for å diagnostisere problem. Ikke alle feilkoder lest av koden leseren eller en svært kostbart datastyrt skanning verktøyet vil avsløre problemet med bilen. Det kan være situasjoner der undersøker problemer koden kan være nødvendig, eller enkelte reparasjoner kan være nødvendig for å fortsette.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63952.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer