Hvordan fikse et bilvindu som ikke vil Roll Up?

Bil vinduer er vanligvis en glassplate satt inn i en saks-trinse spor, slått av en sveiv som enten hånd-opererte eller motoriserte. Når glasset ikke ruller opp og lukke, kan flere deler ikke fungerer og trenger reparasjon. Den gjennomsnittlige mekaniker vil bruke ca en halv time å demontere døren og fikse problemet. Instruksjoner
en

Ta av døren panel for å få tilgang vinduets mekanikk. På de fleste biler gjøres dette ved å skru en eller flere skruer satt bak interiøret dørhåndtaket, deretter trekke på panelet til Koble plast press nagler. Med manuell vinduer, fjerne skruen som holder vinduet sveiv til montere. Når panelet er av, vil det være åpninger i sheetmetal å få tilgang til vinduet skivene og sveiv.
2

Sjekk vindusglass posisjon i sporet (s). Hvis glasset har blitt løsnet fra sporet, eller på skrå til den ene siden, kan den ikke øke når sveives. Sporene selv kan ha kommet løs over tid, og må strammes for glasset til å passe skikkelig.
3

For manuell vinduer, sjekk driften av sveiv og dens forbindelse til sakse-formet jacking mekanismen. Hvis kranken drift ikke flytte disse armene, vil vinduet ikke heve. Normalt må hele vinduet trinse system byttes ut når en av de mekaniske delene av det mislykkes.
4

For elektrisk-drevne vinduer, sjekk sikring og ledninger kretsen til motoren, herunder drift switch . Noen av punktene i det elektriske systemet kan svikte, og hindre vinduet beveger seg. Batteriet kan være død, eller tenningen på bilen kan ikke slås på, som noen biler krever for vinduet drift. Motoren i seg selv kan mislykkes etter år med kontinuerlig bruk, og det er erstattet ved å koble ledninger på adapteret og unbolting det.
5

Gratis vindusglass, er som vinduet blir forhindret fra å flytte . Is og snø kan fryse vinduet på plass, det samme lim og lim. Fjerning eller smelter blokkeringen vil tillate vinduet for å flytte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64014.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer