Hvordan hente check engine lyset Codes på Ford Focus

The forstå hvorfor en check engine lys på Ford Focus har kommet på , må du referere til de diagnostiske feilkoder som er lagret i bilens datamaskin. Du kan hente kodene ved å gå til butikker som Autozone , som vil skanne bilen gratis i håp om at du vil kjøpe reservedeler fra dem , eller du kan kjøpe din egen skanne verktøyet. Du trenger
Scan
Vis flere instruksjoner
en

Finn frem diagnostikk kontakten. Det er bak en liten flip ned dekselet på venstre nedre dash , rett under sikringsboksen .
2

Sett kontakten fra skanningen verktøy i til diagnostikk connector.Turn på tenningsnøkkelen og følg instruksjonene på verktøyets skjermen for å lese kodene . Verktøyet vil også definere koden for deg.
3

Vise kodene , men uten definisjoner , uten en skanning verktøy . Start med å trykke på " SELECT - RESET "-knappen, og mens du holder den i, vrir om tenningen . Etter at knappen holdes inne i ca fem sekunder , vil ordet "test" vises i kilometertelleren. Slipp knappen (innen tre sekunder) for å gå inn i testmodus. Gå gjennom skjermen ved å trykke på og slippe "SELECT - RESET" knappen til kodene vises.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64024.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer