Slik feilsøker det elektriske systemet i en Honda Accord

The Accord er Hondas familie sedan som tilbyr en pålitelig, behagelig tur med en bedre drivstofføkonomi enn biler av tilsvarende størrelse. De fleste som kjøper Honda er ute for pålitelighet, og mens Honda slår de fleste av sine konkurrenter på dette området, gjør elektriske problemer kommer opp. Noen modeller, som den 2003 Accord, er problematisk. Instruksjoner
en

ta hensyn til dynamo varsellys, mer kjent som idiot lys. Det kan hjelpe deg å fange problemer før de blir et større problem. Din idiot skal tennes når vri nøkkelen til Accord din på uten å starte motoren. Hvis det ikke kommer på, se etter den gamle sikringen først. Hvis det ikke reparere lyset, sjekk ledninger og pære til lyset krets.
2

Utforsk om værforholdene har noe å gjøre med tiltalen indikatorlampe skjer. Utvidet tomgang på varme dager kan overopphetes dynamoen, senke sin produksjon og evnen til dine elektriske komponenter for å få kraft. Dette er vanlig og bør løse seg selv når motoren kjøler.
3

Sjekk for dårlig kontakt på batteri eller et problem relé hvis Honda Accord er treg å starte. Starteren er bilens største elektrisk komponent. Med mindre bilen din er flere år gammel, kan problemet eksisterer i tilkoblinger, magnetventil eller nøkkelbryter. Starteren i en eldre Accord kan bare være utslitt og må byttes.
4

Vurdere tilstanden til kontakten i ladekrets ledningsnett. Noen 1982-avtalen ble utstyrt med krets ledning som ikke har en stor nok diameter til å håndtere strømmen fra dynamoen. Dette kan føre til en smeltet kontakt som fører til gjentatte batteri og dynamo feil.
5

Look for å se om lyset i Honda hanskerommet forblir på etter at du har slått av motoren. Dette problemet, vanligvis sett på 1991 to1992 avtalen, avløp strøm fra batteriet. Etter å ha sjekket for en justert hanskerom, må du kanskje bruke en retro-fit rør cap over for kort bryter stempelet for å utvide sin lengde, slik at lyset slås av.
6

Kontroller kjørelengde på 2003 Honda Accord hvis dashbordet LCD-lysene har gått døde. Dette var en spesielt frustrerende problem for eiere som Honda utvidet garantien dette problemet til 100.000 miles eller syv år. Kontakt American Honda eller din forhandler om å få den reparert under garantien.
7

Har din Accord elektriske system belastning testet på anledningen til å gjøre visse det er fullt operativt. Testing krets last med amperemeter og andre verktøy vil gi deg beskjed hvis din Honda elektriske system opererer med 80 til 100 prosent kapasitet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63837.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer