Slik feilsøker en Mercedes Diesel

Mercedes dieselmotorer fungerer litt annerledes enn tradisjonelle bensindrevne biler. Dieselmotoren bruker ikke tennplugger, men i stedet, glødeplugger. Kompresjonen inne i sylindrene fører til at drivstoff til å eksplodere i en Mercedes diesel så ingen utenfor gnist er nødvendig (i motsetning til en tradisjonell bensin drevet kjøretøy). I stedet må drivstoffet som skal varmes opp i utgangspunktet, slik at forbrenning vil finne sted. Mens ganske pålitelige, har Mercedes diesel motorer har noen mindre problemer som du kanskje trenger å feilsøke. Instruksjoner
en

Sjekk om motoren starter normalt. På noen eldre Mercedes dieselmotorer, ville ikke bilen starte eller ville ha en tøff tid starter i ekstremt kalde klima som de som finnes typisk i den nordlige USA og Canada. For å løse dette problemet, må du ta bilen til en Mercedes forhandler slik at de kan installere en motorvarmer. Motorvarmer vil holde motorblokken varme, noe som igjen vil gjøre det enklere å starte på en kald dag.
2

Lytt etter en grov tomgang når motoren varmes opp. Noen sjåfører glemmer at de må sørge for at de kjører diesel og ikke vanlig bensin i sine dieselmotorer, og slik at de kan ha 1/2 tank med diesel allerede, og bestemmer seg for å fylle opp tanken, men glemmer å bruke diesel drivstoff (eller anta at å blande drivstoff er OK). Den høye oktan bensin funnet på hver bensinstasjon rett og slett ikke vil føre til en effektiv forbrenning i en dieselmotor. I noen tilfeller vil bilen ikke startes og kjøres i det hele tatt. Du må ha drivstofftanken tømt for deg av en erfaren mekaniker slik at tanken kan fylles med diesel.
3

Kontroller at Mercedes turtall normalt gjennom hele turtallsområdet av kjøretøyet. Mercedes dieselmotorer avhenge sterkt på kompresjon for å gjøre motoren fungerer som den skal. Lav eller ujevn kompresjon i Mercedes dieselmotor kan hindre ytelse, og at motoren turtall opp. Hvis dette skjer, må du ha bilen betjent av en Mercedes forhandler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64130.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer