Hvordan sjekke cv ledd

A CV (konstant hastighet) felles er en drivaksel som er festet til overføring i den ene enden og til hjulet på den andre enden. Overføringen slår CV joint når engasjert, som svinger hjulene. Hver ende av CV joint har en gummi støvel som beskyttende dekker en smurt lageret. Mest vanlige reparasjoner til cv ledd er på grunn av svikt i gummi støvel. Hvis skadet, vil boot rense opp oljen fra den kompromitterte området. Uten smøremiddel, vil metall mot metall presisjonsmaskinert peiling mislykkes. Du trenger:
Car lift (side-by stil)
Shop lys
Vernebriller
Safety hansker
Vis flere instruksjoner
en

prøvekjøre bilen. Bevis på CV joint svikt er en klikkelyd eller knasende lyd, først og fremst når du gjør vendinger, vibrasjoner som intensivere med akselerasjon, en summing som forsterker med hastigheten på dekket eller en hørbar og fysisk klunk ved akselerasjon og bremser.

2

Plasser bilen på siden av bil lift (å suspendere suspensjon) i friløp med rattet ulåst og motoren av.
3

Sett på vernebriller og hansker og få en butikk lys.
4

Finn de CV ledd. Alle forhjulsdrevne biler har foran cv ledd. Noen firehjulsdrift og firehjulsdrevne biler vil ha cv ledd i front og bakaksel.
5

titt på understellet av hvert hjul og knoke montering. Et svekket CV boot vil ha renset tykk og deigaktig smørefett som CV felles spinn på høy hastighet. Klart bevis på at fettet blir belegg chassiskomponentene nær CV joint.
6

Inspiser de ytre støvlene ligger rett bak hvert hjul for mulig sprekker eller rive. Bruke butikken lys for bedre visuell aide og spinne dekk for å inspisere hele omkretsen av støvelen. Manipulere hjulet utover og innover (med rattet ulåst og bilen i nøytral, vil du være i stand til å gjøre dette fra under bilen) for å komprimere trekkspill formet boot. Nøye inspisere dalene i trekkspill boot da dette er et sannsynlig område av støvelen til å begynne å svekkes.
7

visuelt skaftet av cv felles for fysisk skade som blir bøyd. Dette ville medføre en kraftig vibrasjon under kjøring.
8

Flg lengden av skaftet til den indre cv felles støvel hvor leddet kobles til overføring. Nøye inspisere støvlene på dette krysset også. Noen biler vil ha synlige indre CV felles sjakter. Hvis ja, inspisere støvler på dem også.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64007.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer