Hva er tegn på en sviktende Automatic Transmission?

Skifte en overføring er en kostbar reparasjon som de fleste ønsker å unngå hvis mulig. Ved å gjenkjenne tegn på en automatisk girkasse feil, kan du være i stand til å fikse det og unngå en kostbar utskifting. Hvis du merker noen av tegnene nedenfor, bør du ha bilen sjekket ut. Shifting
p Hvis bilen din ikke går i gir når du flytter det inn i stasjonen eller hvis det tar noen sekunder å engasjere seg, kan du ha problemer med overføringen. Imidlertid kan det også være et problem med sammenhengen kabelen som går fra girkasse til styringsgruppen. Hvis den ikke er riktig justert, kan du ha skiftende problemer som ikke er relatert til problemer med overføringen, ifølge CarTalk.com.
Slipping

Slipping skjer når en overføring har problemer med å endre mellom girene. Du kan høre en racing lyden av motoren turtall, men ikke føler bilen bevege seg fremover. Det betyr at overføringen er ikke engasjerende, og er et faresignal at det kunne være sviktende.
Støy
p Hvis du hører noe nytt, unormal støy mens kjøretøyet er i bevegelse, kan dette være overføringen. For eksempel, noen ganger kan du fortelle når automatgir er skiftende ved å se RPM nivå på turtelleren. Hvis støyen synes å sammenfalle med skiftende, har en mekaniker sjekke overføring.
Lekkasjer

Kontroller grunnen under bilen om det lekker væske. Eventuelle lekkasjer skal kontrolleres, men særlig hvis du mistenker at det er girolje. Hvis du mister denne væsken, blir overføring tannhjul ikke smurt og vil bryte ned raskt. Ifølge AAMCO, hjelper væsken også holde overføring kult, så lekker kan forårsake overoppheting.
Sjekk motoren lys

Når "check engine" lyset kommer på, bør du alltid ha en mekaniker sjekke bilen. Lyset kunne signalisere noe mindre som en gasskappe som ikke er stramt nok, men det kan også indikere et stort problem, inkludert overføring.
Movement
p Hvis motoren starter normalt, men når du flytter inn i stasjon ikke beveger seg, kan overføring være å klandre. Du må ha bilen tauet til mekaniker. Dette er et viktig tegn på at kommunikasjonen ikke fungerte og vil trolig kreve omfattende reparasjon eller utskifting.
Forebygging /løsning
p Det er mindre kostbart å hindre en overføring problem enn det er å reparere, gjenoppbygge eller erstatte overføring. Regelmessig vedlikehold er viktig. Sjekk bilens brukerhåndboken for å se hvor ofte girolje bør endres. Fluid skal være rød i fargen. Hvis den ser brun eller lukt skitne, bør det bli endret. Ikke skift kjøretøy i bevegelse inn i parken. Dette kan skade bevegelige deler i overføringen din. Overoppheting din overføring kan forårsake feil - for eksempel hvis du sleper en tung belastning. Små problemer med overføringen, hvis fanget tidlig, er rimeligere å fikse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64006.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer