Hvordan kontrollere om en Fuel Pump virker

En bensinpumpe er en viktig komponent til bilens motor. Det holder drivstoff pumpe til motor og til bensininnsprøytning. Etter normal slitasje på bilens bensinpumpen, kan du merke redusert motoreffekt. Nummer én indikator av en defekt drivstoffpumpe er trykket du får gjennom pumpen. Hvis du tror at bilens dårlig motorytelse kan være et resultat av en utslitt drivstoffpumpe, her er hvordan du kan sjekke for å sørge for at bensinpumpen er i orden. Du trenger
Fuel trykkmåler
Car bruksanvisningen
Blyant
Notepad
Vis flere instruksjoner
en

Rådfør deg med bilens brukerhåndbok for plasseringen av testporten. Fest enden av manometeret i porten indikert. Hvert kjøretøy er forskjellig med hensyn til plassering, så sørg for å sjekke manualen først.
2

Vri nøkkelen i tenningen og overvåke måleren. Skriv ned antall trykket mens bilen kjører.
3

Kontroller trykket mot det som er angitt i manualen. Vanligvis trenger en bil mellom 30 og 80 psi for å kjøre jevnt, men kjøretøyet kan være forskjellig. Hvis du trykket kamper hva er den manuelle, så din bensinpumpen fungerer.
4 p Hvis din trykket er høyt, vil du vite at drivstoff pumpen går rikt, noe som kan føre til dårlig kjørelengde eller svart røyk. Det er nok tid for en ny bensinpumpe.
5 p Hvis din trykket er for lavt, betyr at bensinpumpe er en tett filter. Har den erstattet eller du kan bli møtt med dårlig motorytelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63944.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer