Hvordan sjekke bilens CV Boot

Hvis du har hatt bilen en stund sjansene er på et tidspunkt du vil ha til å endre eller erstatte cv oppstart eller joint. Avhengig av hvor fort du fange den ødelagte boot kan bestemme hvor mye penger du bruker på reparasjoner. En revet boot kan erstattes for under 200 dollar deler og arbeid hvor som helhet CV joint kan koste 400 og oppover. Instruksjoner
en

konstant hastighet ledd eller din CV boot eller leddene er ofte festet til fronten drivaksel på bilen. De er det plass for forhjulet suspensjon i tillegg til å hjelpe til med overføring av dreiemoment til forhjulene.
2

Leddene er omsluttet av en gummistøvel, og er spekket med fett. Vanligvis leddene er meget robust og varer lenge. Det eneste problem er at støvelen som dekker skjøter kulelagre har en tendens til å rive fra tid til annen lekker ut fettet som brukes til olje i lagrene. Vanligvis når fett lekker ut vil du høre en knocking støy når du gjør en sving. Avhengig av hvor støy stråler vil avgjøre hvilken side har problemet.
3 p Som du kan se av bildet på venstre CV felles har to støvler en innerstøvel og en ytre boot . Du kan visuelt inspisere disse ved å jekke opp bilen og snu hjulene til venstre og høyre.
4 p Hvis du kan fange denne tåre tidlig nok du kan spare deg for mye hodepine ved å bare erstatte støvel. Vanligvis er det trygt å sjekke CV støvler minst hver 30 000 miles. Hvis du ikke gjør det vil du mest sannsynlig nødt til å bytte hele akselen. I tillegg hvis du endrer den ene siden alltid minst sjekke den andre siden for å se om det er behov for reparasjon eller utskifting.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63884.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer