Hva som gjør en bil Smoke?

Røyk fra en bil eksosrøret er en vanlig og skjemmende tilstand som kan ha en rekke årsaker, alt fra lett repareres mekaniske problemer til mer dyptgående og dyre mekaniske problemer. Det som følger er en kort liste over de mest vanlige mekaniske problemer som forårsaker en bil for å slippe ut røyk. Slitte stempelringer

Stempelringer, som er ansvarlig for tetting motor forbrenningsgasser innen motor sylindere, kan føre til en bil å røyke hvis de blir utslitt, en tilstand som gjør at motoren forbrenningsgasser å blåse forbi slitte stempelringer og avgir fra en bil eksosrøret i form av blå-grå røyk.
Bad ventilføringer

Valve guider bidra til å forsegle sirkulerende motorolje i en bil hode montering og hindre den fra å komme inn i motorens brennkammer. Når ventilførere slitasje og /eller går dårlig, kan de tillate motorolje fra hodet forsamlingen til å lekke inn i motoren forbrenning kamre, hvor oljen blir brent og slippes ut fra en bil eksosrøret som røyk.


Unormal Forgasser Funksjon

En motor forgasser er ansvarlig for å injisere nøyaktige mengder av luft og gass i en bilmotor, en blanding som sikrer at motoren forbrenning. Hvis en forgasser ikke fungerer skikkelig og /eller regulere en riktig luft /drivstoff blanding, kan det føre til røyk, det meste svart, til å slippe ut fra en bil eksosrøret.
Blown toppakning

blåst toppakning kan føre til hvit røyk å avslutte en bil eksosrøret hvis toppakning bryter til poenget med å la kjølevæske å lekke inn i motorens brennkammer, som er hva som skjer når toppakning blåser helt og forseglingen mellom motor hodet og nedre motorblokk er tapt.
Worn motorsylindrene

utslitt motoren sylindere kan føre til en bil å røyke ved å la motoren forbrenningsgasser å flykte forbi stempelringer og blåse ut bilen eksosrøret. Når motoren sylindere bli slitt, stempelringer mister sin evne til effektivt å forsegle motoren sylindere, som lar motoren forbrenningsgasser å blåse forbi stempelringer og exit eksosrøret som blå-grå røyk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64037.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer