Hvordan erstatte sikringer i en Honda CRV

Når et kjøretøy er å ha tilsynelatende uforklarlige problemer, problemet ofte ligger i sikringsskapet. Bilbransjen sikringen påvirke alt elektrisk i bilen, inkludert noen som kanskje ikke skje med deg. Diagnostisering et problem med Honda CRV bør begynne med en inspeksjon av sikringene. Endre en ikke-fungerende sikring er enkel. Du trenger
Fuse-trekke toolReplacement sikringer
Vis flere Instruksjoner
Hvordan erstatte sikringer i en Honda CRV.
En

Kontroller at Honda CRV ikke kjører og tenningen er slått av før du begynner.
2

Finn sikringsboksen. I en Honda CRV, sikringene er under panseret på venstre side. Ekstra sikringer kan bli funnet i kjøretøyet under rattstammen.
3

Skyv tappen på sikringsboksen å avsløre sikringene.
4

Finn sikring som tilsvarer problemet ditt CRV er å ha. Et diagram liste hver sikring og dens funksjon er på innsiden av dekselet til sikringsboksen.
5

Inspiser for sikringer som er gått. En defekt sikring vil bli misfarget eller har en smeltet utseende. Fjern sikringen med en sikring-trekking verktøyet.
6

Bestem vurdering av sikringen i behov for utskifting. Sikringsstrømmen er notert på diagram som identifiserer funksjonen til hver sikring.
7

Bytt brukte sikringen med en ny av samme rating. Sikringene for din Honda CRV er standard automotive sikringer. Se etter andre sikringer som kanskje må byttes ut.
8

Lukk sikringsskapet og teste sikringene ved å forsøke å utføre problematisk drift (slå på lyset, bruke signalene, osv.).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63906.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer